star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

79,8 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 110m²


Ár:

79 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2011
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó egy páratlan lehetőség Kecskemét szívében, a Malom center mellett. Eladó Kecskeméten egy 2011-ben kialakított, napfényes, 110 négyzetméteres, nappali +3 szobás lakás, mely a városközpontban egy patinás, téglaépítésű polgári ház első emeletén található. Azonnal költözhető, kiváló állapotú otthont kínál a belváros szerelmeseinek.

A lakáshoz tartozik erkély, ahonnan a rendezett udvar látványa tárul elénk. Az ingatlan része egy zárt udvari kocsi beálló is, így a parkolás nem okozhat gondot. Az épületben összesen csak 3 lakás található, ami egy kis közösségű, csendes és nyugodt otthon érzetét kelti.

A belső terekben a minőség és a kényelem dominálnak. Fa külső és belső nyílászárók, klímaberendezés, kamra, beépített szekrények, valamint riasztórendszer biztosítja a lakók komfortját. A fűtésről gáz-cirkó által üzemeltetett kombi gázkazán gondoskodik, így a lakás melege könnyen szabályozható.

Ezt a lakást különösen azok számára ajánlom, akik szeretnék élvezni a belváros nyújtotta lehetőségeket, de nem akarnak lemondani egy tágas és komfortos otthonról. Az ingatlan kialakítása és elhelyezkedése egyaránt ideális választást kínál mindazok számára, akik a város központjában keresnek minőségi életteret.

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy a Kecskeméti belvárosban juthasson egy kivételes otthonhoz! Várjuk érdeklődését egy személyes megtekintésre, ahol meggyőződhet a lakás adottságairól és a környék nyújtotta lehetőségekről.

Referencia szám: LK035782


Elhelyezkedés

Kecskemét, Hoffman János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6704696


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6704696

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Hoffman János utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: az építés éve 2011, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 79,8 millió Ft, négyzetméter ára 725 455 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kriston Károly referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704696. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.