star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 39 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21,99 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 39 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 39m²


Ár:

21 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1957
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Kecskemét belvárosához közel egy 1,5 szobás, 39 nm-es lakás, saját 8 m2-es tárolóval.A lakás egyszer már átesett egy átalakításon, ekkor a fürdőszobát, közlekedőt, és konyhát felújították, kialakítottak egy tároló részt, burkolatokat víz és villanyvezetékeket cseréltek. A lakás jellemzői:- tégla építésű társasház, szigetelve- egyedi fűtés (gázkonvektor)- a meleg vizet villanybojler állítja elő- esztétikus burkolatok- egyedileg kialakított tároló a lakásban- a fürdőben épített zuhanytálca- saját tároló a pincében (8 m2)- zárt külső folyosó- ingyenes parkoló a ház mellett- a konyhabútor és a gáztűzhely a vételár része A lakás földszinti elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető.Ajánlom minden korosztály részére, valamint befektetőknek könnyen kiadhatósága végett.Az ingatlan pár perc sétára van az egyetemtől és a belvárostól. Amennyiben hirdetésem felkeltette figyelmét további információkkal készséggel állok rendelkezésére.

Referencia szám: LK057552


Elhelyezkedés

Kecskemét, Szabó Kálmán utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6704646


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6704646

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Szabó Kálmán utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 39 m². További jellemzői: az építés éve 1957, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 21,99 millió Ft, négyzetméter ára 563 846 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kriston Károly referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704646. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.