star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 66 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

48 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 66 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 66m²


Ár:

48 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kecskemét belvárosában,- kiváló helyen, közel a Főtérhez és a Piachoz, - eladó egy 66 nm-es, 2 szobás, részben felújított, tágas terekkel, nagy szobákkal rendelkező társasházi lakás, amelyet 4 évvel ezelőtt a jelenlegi tulajdonosok felújítottak. A felújítás alkalmával a következőket végezték el: - külső nyílászárókat kicserélték, műanyag, redőnyös ablakok vannak- új, biztonsági bejárati ajtót építettek be- az elektromos hálózatot kicserélték, jelenleg 16 Amper áll rendelkezésre- ha a társasház megigényli a bővítést, akkor 32 Amperre lesz bővíthető- új 1 éves inverteres klíma került beszerelésre- felújított konyha új gépészettel- festés. A lakásból kilépve egy udvar felé néző tágas kis terasz helyezkedik el, onnan jutunk a zárt lépcsőházba. A társasház kis lakásszámú, jó lakóközösséggel rendelkezik. A lakáshoz tartozik még a ház alatti pincében lévő 17 nm-es saját tároló, valamint egy önálló hrsz-on nyilvántartott udvari 14 nm-es garázs. A garázs árát tartalmazza az irányár!

Referencia szám: LK053634


Elhelyezkedés

Kecskemét, Erdősi Imre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6704461


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6704461

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Erdősi Imre utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 727 273 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kriston Károly referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704461. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.