star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kecskemét

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó lakás Kecskemét

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Kecskemét

  • 38m²


Ár:

25 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A HOUSE36 KÍNÁLATÁBAN
Eladó Kecskemét kedvelt kertvárosi övezetében, a Hunyadivárosban ez anapfényes, erkélyes, 38 m2-es, egyszobástársasházi lakás kedves szomszédokkal, rendes, biztonságos környéken, beépített szekrénnyel, egyedi konyhabútorral, egyedileg kialakított fürdőszobával és épített tusolóval.
Buszmegálló, iskola, óvoda szinte a szomszédban, üzletek, posta pár perc sétával szintén elérhető.

Jellemzők:
- 2. emelet,
- lakótér 38 m2,
- erkély 4 m2,
- burkolat: kő, laminált padló,
- méretre készült konyhabútor,
- egyedi, épített tusolós fürdőszoba,
- beépített szekrény az előszobában,
- 50-100 méter távolságban iskola, óvoda, buszmegálló, posta, bolt.

A társasház fűtésrendszere pár hónapja esett át a felújításon. Kertvárosias, családias környezetben, a Mátyás király általános iskolától és a Csengettyűs bölcsödétől pár perc sétára található az ingatlan. Buszmegálló szinte a társasház mellett, mellyel könnyen elérhetőek a kórházak vagy a városközpont, 1 utcával arrébb a Mercedes gyár, illetve több Kecskeméti gyár dolgozói könnyen elérhetik az ingyenes céges buszjáratokat. Bolt kb. 5-6 perc sétára található!!!

Hívjon bizalommal, hogy megmutathassam!
Figyelem az adatlap megbízóinktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni! AHOUSE36kínálatában található összes ingatlannal kapcsolatban tudok felvilágosítást nyújtani! Szolgáltatásaink Kereső ügyfeleink számára INGYENESEK!
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja.


Elhelyezkedés

Kecskemét, Mátyás király körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6701477


+36 70

Ingatlannet kód: NET6701477


Az általad megtekintett eladó kecskeméti (Mátyás király körút) panellakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 681 579 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Bagó Diána referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6701477. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.