star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kazincbarcika, Belváros

  • 75 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

22,7 millió Ft

Eladó lakás Kazincbarcika, Belváros

  • 75 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Kazincbarcika, Belváros

  • 75m²


Ár:

22 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
11,5 ezer Ft
Építés éve
1977
Emelet
6.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Légkondícionáló
nincs
Lift
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Panorámás
Energia besorolás
C
Erkély, terasz mérete
4 m²

Az ingatlanról:

Kazincbarcika belvárosban TULAJDONOSTÓL Eladó 3 szobás, 75 nm-es erkélyes, liftes VI. emeleti felújított panorámás lakás. Kitűnő lokáció, óvoda, bölcsőde, játszótér, iskolák, üzletek, szolgáltatók, gyalog 2-3 percre. Érdemes körülnézni itt a Csokonai 26. környékén.

 Hőszigetelt műanyag ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval. Burkolatok: előszoba parketta, 3 szoba laminált padló. Konyha, fürdőszoba, WC: kerámia, falak csempézve, fürdőszoba, WC mennyezetig burkolva. Tájolás előnyös, két nagyszoba (343x524) keleti napot élvez, a kisebb szoba (343x383) és a konyha (217x343) nyugati fekvésű, du. napos. Nyáron redőnyökkel és éjszakai szellőzéssel tartottam a megfelelő hőmérsékletet. Egy mobil klímát adok a lakáshoz, amit én csak 2-3x kapcsoltam be egy nyáron.

 A konyhában optimális elrendezésű modern konyhabútor van, új Bosch mosogató géppel. A csap alá szerelt víz tisztító egészséges ívóvizet ad, így nem kell a rengeteg műanyag palackot hazacipelni.

A mosdó márvány lapba van építve, a tükör alatt is márvány polc. A fürdőszobában jelenleg 3 éve épített zuhany van. A vevő kívánsága szerint visszaépíthető egy új kád, még birtokbaadás előtt. A kád eltávolításakor lett kicserélve a teljes víz és csatorna csőhálózat. A központi függőleges vastag gyűjtő csatorna is új. Hideg/meleg vízórák mérik a fogyasztást. 

Az előszoba 130 cm széles, ugyanennyi a 190 cm hosszú igen praktikus gardrób is, ahol a porszívó és bőröndök is helyet kaptak. Előszoba, kisszoba mennyezet és konyha frissen festve várja új tulajdonosát. Jelenlegi hasznosítás: nagy háló-nappali, nagy vendégszoba, dolgozósarokkal, kisebb szoba nagy étkező asztallal és 160x200-ra nyitható kanapéval. Egy szekrénysor is kényelmesen elfért itt és egy könyv állvány.

 Az erkélyt nagyon szeretem, szép a kilátás. Télen itt tároltam az almát. Ruhaszárításra is alkalmas. Régen az erkélyes szoba volt a gyerekeké. A lakás falazata megbízható panel. 

A lakáshoz közös tároló is tartozik. A lakóközösség jó, a lakásom csendes. A közös képviselőnk lelkiismeretesen gondoskodik a házunk állapotáról. Tavaly lett kifestve a lépcsőház, új műanyag ablakok és bejárati ajtók is beépítésre kerültek. A lapos tetőnk fel van újítva. Jól működik a lift. 

A fűtést és meleg vizet a távhő adja, éves átlagban 12ezer Ft./hó áron. Megfelelő biztosítása van a társasháznak, a lakásra csak ingóságbiztosítást kötöttünk. 

Ez a szeretett lakásom, amibe megépítése óta éltünk, MOST ELADÓ! Lakás birtokba adás időpontját az ön igényeihez igazítjuk. (Nekem már van szerződésem az új lakásomhoz.) 

Ha kedves Olvasóm nagyobb, tágas lakásban szeretne élni, vagy Kazincbarcikára költözni jöjjön, nézze meg alaposan belülről is, hátha éppen ebben éreznék jól magukat. Ha megunta a lépcsőzést, válasszon liftes lakást. 

Azt biztosan tudja, hogy a CSOK plusz is igénybe vehető. 

Ha már vannak gyermekei, vagy idős szülővel költözne a lakás mérete ideális, külön nyíló 3 nagy szobával. 

Várom szíves érdeklődését nullahat 20 ötszázhatvan 7834 telefonon. Kötelezettség nélkül kérdezhet, 9-23 óráig, tájékoztatom! Ha aug. 29.-ig aláírja az adásvételi szerződést, nagyon kedvező fizetési ütemezésbe részesül.


Helyiségek

Wc
1m²
Szoba
13m²
Szoba
18m²
Szoba
18m²
Közlekedő
13m²
Konyha
75m²
Gardrób
25m²
Fürdőszoba
26m²
Erkély
4m²
Előszoba
6m²

Elhelyezkedés

3700, Kazincbarcika, Belváros, Csokonai utca 26.

Helyrajzi szám: 1472/38/A/21


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6685139


+36 20

Ingatlannet kód: 6685139


Az általad megtekintett eladó Kazincbarcika, belvárosi (Csokonai utca 26.) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: az építés éve 1977, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 22,7 millió Ft, négyzetméter ára 302 667 Ft, ami a kazincbarcikai átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mohos Gáborné hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6685139. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kazincbarcika, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.