star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 41 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

37,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 41 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 41m²


Ár:

37 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1940
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Újpesten a bevásárló udvar közelében, csendes, zöldfás mellékutcában, mégis kiváló közlekedés mellett eladásra kínálunk egy 41 nm-es, 1 szoba+hallos elosztású, jó állapotú téglalakást fedett autóbeállóval.

A társasház karbantartott, külső homlokzata szigetelt, bejárati kapuját nemrég cserélték ki.

Az ingatlan per, teher és igénymentes. Átadási ideje: 30-90 nap! Közös költsége: 12.000.- Ft/hó.

A lakásban megtörtént a villanyhálózat korszerűsítése. Több ponton záródó fa keretes, biztonsági bejárati ajtót, illetve redőnnyel felszerelt műanyag keretes, thermo üveges nyílászárókat építettek be. A szobában és a hallban fa parketta található, a többi helyiség járólappal burkolt. A hallban felszerelésre került egy hűtő-fűtő inverteres légkondicionáló berendezés is. A fűtésről ariston márkájú cirkó kazán gondoskodik, az elszámolás fogyasztás alapján történik, ez a téli időszakban 11.000.- Ft körül szokott alakulni.

Belmagasságából adódóan a hasznos alapterületet galéria kialakításával növelték.

Az udvarban egy kb. 15 nm-es fedett autóbeálló tartozik az ingatlanhoz.

Séta távolságon belül Lidl, Dm, Jysk, Pepco, Rossmann, Spar, Obi, Posta, gyógyszertár, éttermek, illetve egyéb szolgáltatók és szolgáltatások.

A közelben megtalálható a 30-as, 147-es, 220-as busz és a 12-es, 14-es villamos megállója. Újpest-központ és az M3-as metróállomás gyalogosan kb. 10 perc alatt megközelíthető. A belváros tömegközlekedéssel és autóval egyaránt rövid időn belül elérhető.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

A KÖZVETÍTÉS VEVŐINK RÉSZÉRE DÍJMENTES!

A hitellel kapcsolatos kérdései esetén irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésre!


Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Újpest


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6698015


+36 70

Ingatlannet kód: NET6698015


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Újpest) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 41 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 37,9 millió Ft, négyzetméter ára 924 390 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant IL Quarto Studio Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6698015. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.