star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 48m²


Ár:

49 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1982
Emelet
5.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ha egy ilyen egyedülálló és kényelmes otthonra vágysz, amely a városi élet minden előnyével egybekötve kínál békét és nyugalmat, ne keresgélj tovább! Kezd el itt az új fejezetet életedben.

Fedezd fel, hogy mit nyújthat ez a különleges lakás a hegyekkel szemben. Legyen szó esti pihenésről a nappaliban, miközben a nap utolsó sugarai beterítik a teret, vagy egy kellemes kávézásról a konyhában, miközben a hegyekre nyíló kilátásban gyönyörködsz, ez az otthon minden igényt kielégít.

Az épület szerkezete panel, ami biztosítja a könnyű fenntarthatóságot és a hőszigetelés előnyeit, valamint a távfűtés egyedi mérője lehetővé teszi, hogy csak az elhasznált energia költségét kelljen állnod.

Fényárban úszó ablakos konyhája minden kulináris kísérlet színtere lehet. A napfényes tájolású nappali és szobák gondoskodnak arról, hogy otthonodat természetes fény és pozitív energia töltse be.
Az ingatlan kialakítása különösen tágasnak mondható, két nagyméretű szoba biztosítja, hogy bőven legyen helye akár egy nagyobb családnak is.
Eladó egy 49 000 000 HUF értékű, napfényes, D-Ny tájolású, 5. emeleti lakás, amely hívó lifttel felszerelt épületben található. Az ingatlan jellemzői közé tartozik a modern távfűtés egyedi méréssel, ami segít az energiaköltségek pontosabb nyomon követésében.

49000000 Ft


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6701872


+36 20

Ingatlannet kód: NET6701872


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 1 020 833 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Cseh Klaudia referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6701872. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.