star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 50 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

44,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 50 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület

  • 50m²


Ár:

44 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1978
Emelet
10.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELADÓ INGATLAN BÉKÁSMEGYEREN, A DUNA FELŐLI OLDALON!Fedezze fel Budapest III. kerületében, Békásmegyer Duna felőli oldalán található, KITŰNŐ ÁLLAPOTÚ, 10. emeleti panellakást, amely a Hímző utcában helyezkedik el.Ez az 50 m²-es, KÉT KÜLÖNNYÍLÓ SZOBÁVAL rendelkező, nyugati tájolású otthon minden igényt kielégít, legyen szó akár egyedülállókról, párokról vagy kisebb családokról.A napfényes lakás felújítása során rengeteg MINŐSÉGI FEJLESZTÉS történt. A két parkettázott szoba mellett egy jó minőségű padlóburkolattal ellátott, ABLAKOS KONYHA, közlekedő, előszoba illetve külön fürdőszoba és WC található. A felújítási munkálatok során hűtő-fűtő klíma lett telepítve, minden nyílászáró műanyag hő- és hangszigetelt ablakra lett cserélve, melyek szúnyoghálóval és redőnnyel vannak felszerelve. A radiátorokat modern lapradiátorokra cserélték, amelyeken EGYEDI HŐMENNYISÉGMÉRŐ is található.Az ingatlan TEHERMENTES és házközponti fűtésű, mely egyedi méréssel rendelkezik. A biztonság is elsőbbséget élvez ebben a lakásban; a bejárati ajtót több ponton záródó BIZTONSÁGI AJTÓRA cserélték, a belső tér pedig hangszigetelt. A lakók számára praktikus, közös tároló is rendelkezésre áll a lépcsőházi folyosón.Az ingatlan környezete kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A közelben találhatók óvodák, iskolák, bölcsődék, orvosi rendelő és gyógyszertár. A bevásárlási lehetőségekre (BÉKÁSMEGYERI PIAC, CBA PRIMA, SPAR, PENNY, ALDI, LIDL) szintén gyalogosan elérhetők, csak úgy, mint a fitness terem, a Pünkösdfürdői strand és a Duna part.A KÖZLEKEDÉS KIVÁLÓ: a 34-es busz megálló mindössze 50 méterre, a 134-es busz megállója pedig 150 méterre található, a HÉV megálló pedig alig 5 perces sétára van.Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy Öné lehessen ez az SZÉPEN FELÚJÍTOTT, PANORÁMÁS lakás Békásmegyer egyik legkeresettebb részén! Érdeklődjön most, és költözzön be ebbe a KIVÉTELES OTTHONBA!
Érdeklődni: 30/606-2866 vagy molnar.ildiko@dh.hu
Ref.: LK011563


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Hímző utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6669184


+36 30

Ingatlannet kód: NET6669184


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerületi (Hímző utca) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A panellakás ára 44,9 millió Ft, négyzetméter ára 898 000 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Molnár Ildikó referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6669184. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.