star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

255 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 64m²


Ár:

255 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1867
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

ELVEHETETLEN PARLAMENTRE PANORÁMÁS NAGY TERASZOS LUXUS LAKÁS A BEM RAKPARTONBudapest híres lenyűgöző történelmi épületeiről, amelyek a várost világszerte vonzóvá teszik. Ezek között is kiemelkedik a város szívében álló, egyedülálló Parlament épülete, amely nemcsak Magyarország, hanem egész Európa egyik legikonikusabb nevezetessége. Az épület neogótikus stílusával és impozáns méreteivel páratlan látványt nyújt, amely a Duna partján elhelyezkedve lenyűgözi mind a turistákat, mind a városban élőket.Eladásra kínálok a Bem rakparton egy páratlan ingatlant, amely valódi hosszú távú értéket képvisel az ingatlan piacon, igazi különlegesség.Ez a kivételes adottságokkal rendelkező lakás minden részletében a luxust sugározza, alap adottságai révén is kiemelkedő, hiszen nem csupán panorámás de mindezt egy kifejezetten nagy méretű teraszról élvezhetjük.Ami valóban ritkaság, hogy a lakás a felső szinten még egy tetőterasszal is rendelkezik, amely tökéletes napozóterasz, a budai hegyekre panorámás, garantálva a nyugodt, privát környezetet.Az ingatlan a legfelső emeleten található, fényárban úszik, amelyet a nappalinál található hatalmas üvegfelületek és 4 méteres belmagasság tesz teljessé , világos tereket biztosítanak, tökéletes harmóniát teremtve a modern elegancia és a városi természet közelsége között. Az ingatlan belső kialakítása a legmagasabb minőséget képviseli, ahol minden részlet a luxust tükrözi. A terekben számos egyedi tervezésű, beépített bútor található, amelyek nemcsak esztétikusak, hanem maximálisan kihasználják a rendelkezésre álló helyet. A konyha prémium minőségű, modern felszereltséggel rendelkezik, míg a felső kategóriás szaniterek és burkolatok olasz és német gyártóktól származnak, így a lakás minden elemében a legmagasabb szintű kényelmet és eleganciát biztosítja.Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik nem csupán egy lakást, hanem egy életstílust keresnek a város szívében, páratlan adottságokkal és kifinomult kivitelezéssel.Jöjjön el és ismerje meg mindezt személyesen!További információk és megtekintés kapcsán kérem keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6717874


Budapest_Bognár_nyitás alatt

Budapest_Bognár_nyitás alatt

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6717874

Budapest_Bognár_nyitás alatt

Budapest_Bognár_nyitás alatt

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 1867, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 255 millió Ft, négyzetméter ára 3 984 375 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 60%-kal magasabb. Az ingatlant Péter Láng referens a Budapest_Bognár_nyitás alatt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6717874. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.