star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

370 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 98m²


Ár:

370 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
4.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Ha Ön az elegancia, a kényelem és a modern technológia mellett dönt, és szeretne egy nyugodt, mégis központi helyen élni, ez az ingatlan kiváló választás Ön számára. Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy személyesen is megismerkedhessen ezzel a lenyűgöző ingatlannal!

A lakás nemcsak a hely és a kilátás miatt különleges, hanem a modern technológiáknak köszönhetően az energiatakarékosság és a kényelem terén is kiemelkedik. Az intelligens otthoni megoldások, mint a mennyezeti hűtés-fűtés és a hőszivattyú rendszer, hozzájárulnak a fenntartható és költséghatékony életmódhoz.

A lakás egy liftes házban található, amely további kényelmet és könnyű hozzáférést biztosít az emeletek közötti mozgásra. A teraszról csodálatos a kilátás a városra, így tökéletes helyszínt nyújt a reggeli kávézásokhoz vagy a késő esti pihenésekhez. Az új tulajdonos számára teremgarázs vásárlására is van lehetőség, ami a környéken a parkolás miatti aggodalmakat hivatott eloszlatni.A lakás modern mennyezeti hűtés-fűtés rendszerrel és hőszivattyúval van felszerelve, amely egész évben ideális belső hőmérsékletet biztosít.közös költség 45.000 Ftteremgarázshely 20.000.000 Ft.tároló 10.000.000 Ft.Emelet 4Terület 128 m2Szobák 3Fürdő wc-vel 2Kilátás Budai Vár - örökpanoráma

370000000 Ft

Referencia szám: LK085543


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6704721


+36 30

Ingatlannet kód: NET6704721


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 370 millió Ft, négyzetméter ára 3 775 510 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 61%-kal magasabb. Az ingatlant Berényi Adrienn referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6704721. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.