star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Szemlőhegy

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 500 m²

    telek

Vételár:

100 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Szemlőhegy 1. kép

Eladó lakás Budapest, II. kerület, Szemlőhegy

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 500 m² telek

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület, Szemlőhegy

  • 59m²


Ár:

100 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
35 ezer Ft
Építés éve
1989
Emelet
2.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Lift
nincs
Kertkapcsolatos
Nem
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Nem
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
10 m²

Az ingatlanról:

II. KER Szemlöhegyen, a  Pusztaszeri út 14-ben,  kertben épült 10 lakásos társasházban eladó egy 2 emeleti, 2 szobás, garázsos lakás. A társasház nem Kádár kocka,  ablakos lépcsőházból nyílnak a lakások.A ház biztonságos,  a bejutás dupla kapun át történik. Az amerikai konyhás nappaliban teljes hosszában ablak biztosítja a napfényt, a lakás előtt 10 négyzetméteres panirámás terasz van, ahonnan a Budai hegyekre látunk el. A lakás mérete 59 négyzetméter. A hálószoba és a fürdő a lakás hátsó részében kapott helyet.  A konyha  beépített szekrénnyel, mosogatógéppel, sütővel ,főzőlappal  és elszivással felszerelt. A méretes  fürdőszoba elegáns, burkolata gránit.  A hálószoba  ablaka nem a Pusztaszeri útra nyílik. A lakás kiváló kialakítása révén nagyon világos. Extrák: Riasztó, két klíma, külön a nappaliba és a hálóba, a konyhában kivezetett elszívás van.A környéken a Daubner Cukrászda,  iskola, óvoda, buszmegálló 1 percre van a háztól, így könnyen juthatunk el bármelyik irányba a belvárosba. A társasház mögött nagy kert helyezkedik el. A lakáshoz tartozik egy 14 négyzetméteres garázs, ára 14 millió Ft.Komoly érdeklődőnek küldök képet is, de bármikor hív  szívesen megmutatom.  A lakás nem lakott, felújított,  azonnal átverhető és beköltözhető állapotban veheti át.

Ingatlanos hölgyek- urak akik az elmúlt kt hónapban 27-en hívtak és én 27-szer magyaráztam el, hogy  ha találok helyette a XI kerületben, akkor adom el. Szóljanak ha van megfelelő és elmondtam milyet keresek. Senki nem jelzett vissza. Most én találtam. Akinek van potenciális vevője, annak a hivését várom.


Helyiségek

Amerikai konyha
30m²

Elhelyezkedés

1025, Budapest, II. kerület, Szemlőhegy, Pusztaszeri út 14


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6708469


+36 30

Ingatlannet kód: 6708469


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerület, szemlőhegyi (Pusztaszeri út 14) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 59 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 500 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 100 millió Ft, négyzetméter ára 1 694 915 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Julia hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6708469. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Szemlőhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.