star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gyula, Törökzug

  • 68 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

25,5 millió Ft

Eladó lakás Gyula, Törökzug

  • 68 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Gyula, Törökzug

  • 68m²


Ár:

25 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom Gyula fürdőváros Törökzugi lakótelepén ezt a nagyon szépen felújított, 1+2 félszobás, erkélyes, klímás, egyedi fűtéssel ellátott, alacsony fenntartási költségekkel bíró lakást. Az ingatlan egy csendes lakó és pihenő övezetben helyezkedi el, amelynek az egyik oldalán egy új játszótér, a másik oldalán egy kis füves focipálya található. A közelében óvoda, bölcsőde, élelmiszerbolt is található. A lépcsőház előtt kiépített ingyenes parkoló van, ahol soha nem kell helyet keresni.
A lakás lakóterülete összesen: 68 m2
Az erkély területe: 4 m2.
Az ingatlan közös költsége: 4.700 Ft.(tartalmazza: biztosítás, lépcsőház takarítás, közös képviselő díja)
Az ingatlan elosztása: 1+2 fél szoba, mindhárom külön folyosóra nyíló bejárattal, konyha, fürdőszoba, külön WC, illetve egy erkély.
A lakás 2010 évben lett felújítva, mely során az összes nyílászárót új műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakra és erkélyajtóra cseréltek. A fűtésrendszer is cserélve lett egyedi kombi Baxi típusú gázkazánra, amelyhez új lapradiátorok csatlakoznak. A fürdőszoba felújítása során szép hidegburkolatot kapott és minőségi szerelvényeket kapott. A lakás központi részén egy 5 kw-os inverteres klímaberendezés is be lett szerelve, amely kényelmesen biztosítani tudja az ingatlan hűtését és fűtését is. A konyha felújítása során új hidegburkolatot kapott ahol egy új konyhaszekrény is található. A lakás bejárati ajtaja is cserélve lett egy több ponton záródó fa ajtóra, ahol csak az jut be akinek kulcsa van hozzá.
Amennyiben ez a nagyon szépen felújított, jó környezetben lévő, kifogástalan elosztású és alacsony fenntartási költségekkel élhető 3 szobás lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392-es telefonszámon. alacsony fenntartás, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, erkély, klíma, közös tároló, új villamoshálózat, dekorvilágítás, panelprogram, háromfázisú áram, szúnyogháló, levegő szellőztető, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Törökzug, Gyula Törökzug


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6694513


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6694513

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Gyula, törökzugi (Gyula Törökzug) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 68 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 25,5 millió Ft, négyzetméter ára 375 000 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6694513. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Törökzug ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.