star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

41,89 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 47m²


Ár:

41 890 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
van

Az ingatlanról:

Győr-Moson-Sopron Vármegye, Győr Viziváros, eladó új, erkélyes lakás

Az ingatlan Győr szívében, tömegközlekedéssel, illetve gépkocsival csak pár percre található az Árkád bevásárló központtól, a belvárostól és az egyetemtől.
Révfalu ezen része a keleti elkerülő híd elkészültével még kedveltebb lett, mind az otthont, mind a jó befektetést keresők számára. A Víziváros Tavirózsa lakóparkja modern társasházakkal teli egy igazán szép környezetben. A környék legnagyobb előnye, hogy egyesíti a belváros közelsége és a kertvárosi lét minden előnyét. Autóval mindössze pár percnyi közelségre található minden, ami a kényelmes élethez szükséges, az iskolától, óvodától, a bevásárlóközponton át a vendéglátóhelyekig, élelmiszerboltig, miközben a Duna-part, és természetvédelmi terület is szinte karnyújtásra van. Ez a kettősség a legnagyobb vonzereje a napról-napra szépülő környéknek a fejlődő infrastruktúra mellett.
A kedvező energiafogyasztású lakások egyaránt kedveltek a fiatalabb és idősebb korosztály számára.
A négyszintes, liftes társasház külső fala 30 cm + 15 cm hőszigetelő rendszerrel épült.
A harmadik emeleti lakás 42m2+10m2 erkéllyel az egyik legszebb panorámával rendelkező lakás.
Külső (Gelan) nyílászárók 3 rétegű hő és hangszigetelt, bejárati ajtó műanyag, több ponton záródó.

Lakás fűtése házközponti, padlófűtés mindenhol, egyedi szabályozással. Az egyik legjobb fűtési mód! Illetve egy 3,5 KW-os hűtő-fűtő klíma is beépítésre került.
A lakás jelenleg is megvásárolható a fotón látható készültségi szinten, viszont a kulcsrakész befejezés munkálatai is elkezdődtek. Legkorábban szeptember közepén vehető át a lakás már beköltözhető állapotában.

Parkolási lehetőség teremgarázsban elérhető, 5,5 MFt áron.

Az ingatlan azonnal birtokba vehető, tehermentes.

Hívjon a hét bármelyik napján, ne maradjon le róla!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-építész tervezés
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6686561


+36 20

Ingatlannet kód: NET6686561


Az általad megtekintett eladó győri téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 41,89 millió Ft, négyzetméter ára 891 277 Ft, ami a győri átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Kömőcziné Mezei Henrietta referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6686561. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.