star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Szabadhegy

  • 82 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

69,7 millió Ft

Eladó lakás Győr, Szabadhegy

  • 82 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Győr, Szabadhegy

  • 82m²


Ár:

69 700 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
nincs

Az ingatlanról:

GYŐR – SZABADHEGYEN OKOS ELRENDEZÉSŰ 4 SZOBÁS, FELÚJITOTT, 82 m2-es, ERKÉLYES TÉGLALAKÁS KIVÁLÓ ÁR – ÉRTÉK ARÁNYBAN NAGYON ALACSONY REZSIVEL

ELRENDEZÉSE

A lakás 82 m2-es és egy nagy erkély tartozik hozzá, így az ingatlan közel 90 nm-es. Élhető méretű szobákkal és nagyon jó elrendezésű, ami a mai modern lakásoknál már ritka! Nappaliból nyilik az egyik hálószoba, ezen kívül plusz 2 szoba, külön nagy méretű WC és fürdőszoba (akár kád és zuhanyfülke is kialakítható egyszerre) nagyméretű konyha étkezővel és spejz is.

FŐBB JELLEMZŐK

- 1991-ben a GYÁÉV által minőségi munkával és anyagokból épített.
- 2011-ben 15 cm-es plusz szigetelést is kapott a ház.
- Természetesen műanyagok a nyílászárók és redőnnyel felszereltek.
- Szintenként csak 2 lakás található, tároló is van és csak 1 szomszéddal kell osztozni.
- Az ingatlan 2018-ban teljeskörű felújításon esett át, ami érintette a villany maximális Amperre való kibővítését, a villany és vízvezetékek valamint a burkolatok cseréjét, a fürdőszobát és a konyhát is,a gáz is ki lett kötve. Inverteres klíma, érintőképernyős profi riasztó és biztonsági ajtó is beépítésre került.
- A bútorzat és a gépek nagy részét is marad a lakásban, ami megegyezés kérdése.
- A fűtés házközponti (a vadonatúj kazán is csak pár éves)
- A teljes rezsiköltség 28-30 ezer Ft / hó, ez egy 2 szobás 49-53 nm-es panel lakás fenntartásával vetekszik, így a rezsi nagyon olcsó.

ELHELYEZKEDÉSE

A ház és a környék rendkívül csendes, a ház előtt kényelmesen lehet parkolni, 2db belső játszóteres udvar valamint foci és kosárlabda pálya is található itt. Az ipari park és az M1-es autópálya is közel található jó a buszközlekedés is.

MENNYIÉRT TUDUD MEGVÁSÁROLNI?

A lakás irányára: 69.700.000 Ft

(Megjegyzés: Szabadhegyen lévő, kisebb méretű és értékű 2 szoba + hallos erkélyes lakást beszámításra kerülhet a lakás vételárába.)

Nézzük meg együtt és tegyél rá bátran ajánlatot!
Keress bizalommal! Akár hétvégén is.


Elhelyezkedés

Győr, Szabadhegy, Lovas utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6698847


+36 70

Ingatlannet kód: NET6698847


Az általad megtekintett eladó Győr, szabadhegyi (Lovas utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m². További jellemzői: a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 69,7 millió Ft, négyzetméter ára 850 000 Ft, ami a győri átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Törteli Ágnes referens a NewLife irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6698847. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Szabadhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.