star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 75 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

84 millió Ft

Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 75 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Győr, Révfalu

  • 75m²


Ár:

84 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2002
Emelet
2.
Szobák száma
4 (1 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: 363
Győr-Révfaluban megvételre kínálok egy 2002-ben épült 7 lakásos társasház 2. emeletén lévő nettó 75 m2-es téglalakást. Az ingatlan felosztása: előtér, 3 hálószoba, nappali, konyha-étkező, spájz, gardrób, fürdőszoba WC-vel és egy erkély (3 m2). Az ingatlan fűtéséről egy kombi gáz-cirkó kazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Nyílászárói fa szerkezetű Velux ablakok és műanyag nyílászárók vegyesen. A kellemes hőérzetről egy hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A lakás kiváló lokációval rendelkezik, hisz minden fontos létesítmény a közelben található, ugyanakkor természetközeli is, hisz az erkélyről a folyót csodálhatjuk. A konyhabútor cseresznyefából készült és teljesen gépesítve van. A vételár tartalmazza az ingatlanban lévő beépített bútorzatot. A lakáshoz felár ellenében megvásárolható egy 18 m2-es garázs is (11 millió Ft). A lakáshoz továbbá saját lépcsőház és rakodótér tartozik. Az ingatlan kiváló választás nagycsaládosok részére is, hisz CSOK Plusz feltételeinek alkalmas, de az egyetem közelsége miatt befektetésnek is tökéletes választás. Amennyiben az eladó ingatlan felkeltette az érdeklődését hívjon a megadott telefonszámon +36307890095 vagy írjon e-mailt a geri.wsc@gmail.com címre. Irodánk díjmentes hitelügyintézésben is rendelkezésére áll.


Elhelyezkedés

Győr, Révfalu


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6668956


West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6668956

West Side Hitel és Ingatlaniroda

West Side Hitel és Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Győr, révfalui téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 3 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 75 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 84 millió Ft, négyzetméter ára 1 120 000 Ft, ami a győri átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Fuhrmann Gergő referens a West Side Hitel és Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6668956. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Révfalu ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.