star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Adyváros

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó lakás Győr, Adyváros

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Győr, Adyváros

  • 55m²


Ár:

34 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Szobák száma
2
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ha egy gyorsan költözhető otthont keresel, ahol már csak minimális ráfordítás vagy átalakítás szükséges ahhoz, hogy a saját ízlésednek megfeleljen, akkor megtaláltad! Ez a 8. emeleti, 55 nm-es, erkélyes lakás már most, minden fontos elemében felújított, és költözésre kész állapotban várja új tulajdonosát. Ha azonban egy fiatalosabb, frissebb stílusra vágysz, megőrizve a lakás eredeti karakterét, mindössze annyit kell tenned, hogy:

Fesd fehérre a lambériát! :))

A 8. emeletről igazi városi panoráma tárul eléd – ideális hely a reggeli kávézásokhoz vagy az esti pihenéshez. A lokáció szempontjából sem kell kompromisszumot kötnöd: a környék minden fontos szolgáltatása, boltok, iskolák, parkok és közlekedési lehetőségek néhány perces sétával elérhetők.

A lakásban klímaberendezés gondoskodik a nyári hőség enyhítéséről, míg a távfűtés biztosítja a hideg téli napok melegét. A műanyag nyílászárók redőnnyel szereltek. A fenntartási költségek alacsonyak.

Ez a lakás a tökéletes választás mindazok számára, akik felújított és gyorsan költözhető otthont vagy befektetést keresnek, miközben lehetőségük van arra, hogy saját stílusuk szerint továbbalakítsák azt.

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívj most, és nézzük meg együtt!

Hitelre van szükséged?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
3m²
Szoba
14m²
Szoba
14m²

Elhelyezkedés

Győr, Adyváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6699561


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6699561

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Győr, adyvárosi panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A panellakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 634 545 Ft, ami a győri átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Koller Klaudia referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6699561. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Adyváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.