star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Eger

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Eger

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Eger

  • 65m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Szobák száma
3
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kedves Érdeklődőnk! Egy fantasztikus lehetőséget kínálunk Önnek, egy kiváló lokációban, Eger egyik felkapott környékén. A város központjában, a strand közelében, a Tímár utcában, található ez a tehermentes, felújítandó állapotú lakás, mely ideális lehetőséget kínál befektetési célokra vagy akár saját otthonunkként is. Az ingatlan 65 nm-es alapterülettel rendelkezik, 3 szobával és 1 fürdőszobával. Az erkély mérete 3 nm, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk. A fűtéséről gáz konvektorok gondoskodnak, melyek könnyen és gazdaságosan fenntarthatóak. Az ingatlan közvetlen környezete kiváló ellátottsággal rendelkezik, minden fontos szolgáltatás és létesítmény a közelben található. A közlekedési lehetőségek is kiválóak, a belváros és a központi helyek könnyen elérhetőek. Az ingatlan biztonsági ajtóval felszerelt, így nyugodtan élvezheti a környék csendességét és biztonságát. A környék egy igazán kiváló, hiszen az itt élők számára minden fontos szolgáltatás és létesítmény könnyen elérhető. A közlekedési lehetőségek kiválóak, így akár autóval, akár tömegközlekedéssel is egyszerűen elérhetőek a város fontosabb pontjai. A lakáshoz a házban külön megvásárolható egy 19 nm-es garázs!
Az ingatlan az OC "felező" portfóliójába tartozik. További információk az OC weboldalán találhatók!
Ha érdekli Önt ez az ingatlan, vagy bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Az ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen szakértői tudásunkkal és tapasztalatunkkal mindig a legjobb ajánlatokat kínáljuk. Várjuk jelentkezését! Üdvözlettel, Az ingatlanközvetítő csapata

Ez az ingatlan a "Felező csomag" megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Erkély
3.36m²
Nappali
18.1m²
Kamra
1.7m²
Konyha
10m²
Fürdőszoba
3.75m²
Wc
0.97m²
Szoba
9.28m²
Szoba
9.28m²
Előszoba
8.97m²

Elhelyezkedés

Eger


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6689194


+36 70

Ingatlannet kód: NET6689194


Az általad megtekintett eladó egeri téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 613 846 Ft, ami az egeri átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kocsis György referens a Bogdánfalvi Zoltán irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689194. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Eger ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.