star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,8 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész 1. kép

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 52m²


Ár:

23 800 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
9,9 ezer Ft
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Fal építési anyaga
panel
Lift
nincs
Ingatlanjog
Tulajdonjog
Panelprogramban részt vett
Igen

Az ingatlanról:

Dunaújváros, Béke városrészben (Tavasz utca) szigetelt négyemeletes társasház 3. emeletén 2 szobás, 52 m2-es panellakás tulajdonostól eladó.

 

A lakás erkéllyel (redőnnyel) rendelkezik, pince van, külön bejáratú szobák, külön nyíló mellékhelyiségek, távfűtés egyedi méréssel. A lakás felújított. A szobák laminált padlósak. A konyha, előszoba és a vizes helyiségek vízálló laminált laposak. Az összes nyílászáró cserélve, az ablakok szúnyoghálóval vannak felszerelve. Új konyhabútor, új gáztűzhely, új előszobabútor. 

A kisszoba és a konyha a völgyre (Cirkusz térre), a nagyszoba az utcafrontra néz. Lift nincs. Boltok, pékség, Interspar, óvoda, bölcsőde, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, parkolási lehetőség a közelben. 

 

Az ingatlan tehermentes. 

 

Az ingatlanban a következő bútorok maradnak: nagyszobai szekrénysor, kanapé ágy, mosógép, hűtő, beépített konyhabútor és tűzhely, beépített előszoba szekrény. 

 

Kérésre privátban küldök képeket.

 

Irányár: 23,8 mFt

 

Tel.: 06/70/363-1722


Elhelyezkedés

2400, Dunaújváros, Béke városrész, Tavasz utca 10


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6690538


+36 70

Ingatlannet kód: 6690538


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Béke városrészi (Tavasz utca 10) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: a fal építési anyaga panel, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. A panellakás ára 23,8 millió Ft, négyzetméter ára 457 692 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Forgó Krisztina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690538. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Béke városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.