star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dorog

  • 51 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó lakás Dorog

  • 51 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dorog

  • 51m²


Ár:

29 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

DOROGON FELÚJÍTOTT 4. EMELETI LAKÁS ELADÓ!!
Eladó Dorogon egy téglaépítésű, 4 emeleti, társasházban található 2 szobás lakás!Egyedi gázcirkó fűtéssel rendelkezik. Ez a különleges ingatlan nem csak a magas minőségű építési anyagoknak köszönhetően, hanem a remek elosztásának köszönhetően is kitűnő választás. Megtalálható egy jól prosperáló, dinamikusan fejlődő környéken, ahol a mindennapok során minden szükséges szolgáltatás könnyedén elérhető.Belépve az ingatlanba, tágas, világos terek fogadnak, melyek tökéletesen kihasználják a természetes fényt. A lakás kialakítása során a legnagyobb hangsúlyt a lakók kényelmére és az otthonosságra helyezték, így minden helyiség a lehető legoptimálisabb elosztást kapta. A nagy ablakoknak köszönhetően a lakás egész nap világos és barátságos.A társasház karbantartása példás, ami a közös költségben is tükröződik, így az új tulajdonos nem csak egy jól felszerelt, de egy rendkívül kedvező rezsiköltségű otthonra tehet szert. A lakóközösség barátságos, a környék pedig csendes és nyugodt, ami ideális választás lehet családoknak és azoknak is, akik a városi nyüzsgéstől távolabb, de mégis közel szeretnék élvezni a mindennapi kényelmet.A település gazdag kulturális életet és számos szabadidős lehetőséget kínál, köztük sétálóövezeteket, parkokat és sportlétesítményeket.Dorog remek közlekedési kapcsolatai pedig lehetővé teszik, hogy gyorsan és könnyedén elérhessük a környező nagyvárosokat és látványosságokat.Esztergom 8 km, Budapest 40 km. A vasútállomás 5 percre található, ahonnét fél óránként közlekednek a vonatok Budapestre.Bevásárló lehetőségek 100-200 m ( Lidl, Spar). Óvoda, iskola szintén a közelben található.Irodánk vevőink részére ingyenes független hitelügyintézést biztosít.Ha kérdése van keressen bizalommal!

29900000 Ft
Antal Georgina
06706071061
antal.georgina@dh.hu

Referencia szám: LK028584-IN


Elhelyezkedés

Dorog


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6692628


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6692628

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó dorogi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 51 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 586 275 Ft, ami a dorogi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Antal Georgina referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6692628. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dorog ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.