star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen, Postakert

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

67,9 millió Ft

Eladó lakás Debrecen, Postakert

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Debrecen, Postakert

  • 64m²


Ár:

67 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2010
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk egy fiatalosan felújított, 64 négyzetméteres, nappali + 2 szobás társasházi lakást egy csendes, családias környezetben. Az ingatlan két loggiával rendelkezik, ahol élvezheti a parkosított belső udvar nyugalmát. A saját udvari beállóval pedig az autó parkolása is kényelmes és biztonságos. Ez az otthon tökéletes választás mindazok számára, akik modern, praktikus életteret keresnek egy barátságos közösségben, Debrecen Postakert városrészén! Üdv itthon!

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ:
A lakás egy kis lakóközösségű, zárt udvaros 2010-es építésű társasházban található, a 3. emeleten. Körbe napozott, 2 db loggiával, gáz-cirkó fűtéssel felszerelt, amely termosztáttal vezérelhető és 2024-ben korszerűsítették. Emellett gépesített konyhával kerül értékesítésre az ingatlan, amely szintén az idei évben lett teljes körűen felújítva.

ELRENDEZÉS:
Az ingatlan elrendezését tekintve, belépve, egy gyönyörű tágas tér fogad minket, melyből ez a fiatalos, modernizált konyha nyílik, egyből balra pediglen a szülői háló fogad. A tulajdonos óriási figyelmet fordított a színek összhangjára, ezt a nappali és étkező részben is megfigyelhetjük. Az egész lakás körbenapozott, minden napszakban fényes terek fogadnak minket, melyeket a nappaliból nyíló loggiák színesítenek. Továbbhaladva a közösségi térből nyíló folyosón, jobbra kamra, mellékhelyiség, balra a káddal felszerelt fürdőszoba, szemben pediglen a 2. hálószoba fekszik, mely jelenleg gyerekszobaként is tökéletesen funkcionál.

MŰSZAKI ADATOK:
- 64 négyzetméteres hasznos alapterület;
- 3. emelet;
- műanyag nyílászárók, redőnnyel felszerelve;
- 2 db loggia;
- termosztáttal vezérelhető gáz-cirkó fűtés;
- külön fürdőszobával és mellékhelyiséggel felszerelt.

LOKÁCIÓ, ELLÁTOTTSÁG:
Kiváló lokációval rendelkezik az ingatlan, néhány perc sétára a Nagytemplom, Piac utca, ettől függetlenül mégis csak egy csendes, gyermekbarát kertvárosi környék. A közelben található Lidl, dohánybolt, illetve egyéb bevásárlásra alkalmas lehetőségek, emellett több szépségipari szaküzlet is.

PARKOLÁS:
A társasháznak egy zárható parkosított belső udvara van kialakítva. Továbbá minden lakás számára felszíni autóbeállót alakítottak ki, melyet jelen esetben tartalmaz a vételár. Mindemellett, lehetőség van az utcában is a parkolásra ingyenesen.

TÖMEGKÖZLEKEDÉS:
Az ingatlantól 100m-re helyezkedik el a buszvégállomás, melyről a város melletti, környező településekre naponta többször induló buszjáratokkal lehet eljutni, emellett a városi tömegközlekedés is könnyen elérhetők.

Ez a lokáció minden igényt kielégít. Érdemes ideköltöznie!

------

Olyan jövőbeli tulajdonost keresünk, aki szereti a fiatalos életteret, nem zárkózik el egy 2010-es építésű társasház tetőtéri, körbe napozott lakásától, csendes, gyermekbarát környéken szeretni élni, ahol a parkolással sem kell bajlódnia, hiszen belső zárt udvarban, de akár az utcán is ingyen megteheti. Amennyiben magára ismert, és felkeltette érdeklődését az ingatlan, állok szíves rendelkezésére!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Kamra
1.5m²
Wc
1.5m²
Erkély
2m²
Erkély
2m²
Konyha
6m²
Szoba
12m²
Szoba
11m²
Szoba
18m²
Közlekedő
8m²
Fürdőszoba
5m²

Elhelyezkedés

Debrecen, Postakert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6703636


+36 70

Ingatlannet kód: NET6703636


Az általad megtekintett eladó Debrecen, postakerti téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 67,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 060 938 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Erdős Milán István referens a Molnár Tamás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6703636. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Postakert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.