star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen, Belváros

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

40,9 millió Ft

Eladó lakás Debrecen, Belváros

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Debrecen, Belváros

  • 55m²


Ár:

40 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
2.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Lift
van

Az ingatlanról:

Debrecen abszolút belvárosi részén, a Holló János utcában, 2. emeleti, 55 m2-es, 1+2 szobás, loggiás lakás ELADÓ!
A lakásról:
A rendkívül világos, Déli fekvésű lakás mindegyik helyisége a közlekedőből nyílik, külön bejáratúak. A lakás két kisebb szobájában eredeti beépített szekrény található, a nagyobb szoba utcára néző, amelyből a loggia/erkély megközelíthető. Innen kiváló rálátás nyílik a Petőfi térre. A zárt folyosóval határos konyha egyben étkezőként is funkcionál, ajtóval elzárt, tehát a konyhai ténykedésnél keletkező illatok jól elzárhatók. A kádas fürdőszoba és a WC egy helyiségben található. Az előtér, a konyha, a loggia és a fürdőszoba járólappal burkolt, míg a három szobában eredi akác parketta található, szép állapotban. A nyílászárók az építési kornak megfelelő ajtók és ablakok.
A fűtésről és a melegvízről a távhőszolgáltató gondoskodik. A lakás havi rezsidíja és fenntartási költsége átlagos. A közös költség 9650.- Ft, az egyéb rezsi költsége fűtési szenzontól és a melegvíz fogyasztástól függően változik, ugyanígy az áram és a víz fogyasztás is.
Az ingatlan üres, azonnal bírtokba vehető, lakható állapotú, per-teher és igénymentes. Mivel alap állapotú lakás, saját elképzelés szerint alakítható, újítható.
A társasház és a környék:
A nyolcemeletes társasház liftes, zárt folyosós, biztonságos, jó szomszédokkal. A lakótömb elhelyezkedése központi, így a benne lévő lakás bármelyik korosztály, – a küszöbök kiiktatásával és a fürdő átalakításával - akár mozgáskorlátozottak számára is ideális választás lehet, hiszen az emeleten nincs lépcsős szinteltérés, a földszinten lévő két lépcsőfok pedig kerekesszék fogadására alkalmas rámpával van ellátva.
Kiváló közlekedés mind a távolról érkezők, mind pedig a város lakói számára, hiszen az 1-es és 2-es villamos, illetve a DKV buszmegállók pár lépés távolságra, a vasút és autóbusz állomás kb. 450 m-re találhatóak. Belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően 200 méteren belül minden fontosabb létesítmény megtalálható, emellett a lakótömb mellett közvetlenül háziorvosi rendelő és gyógyszertár is elérhető. Nagyobb üzletközpontok villamossal könnyedén elérhetők.
Az épület előtt a parkolás fizetős, de lakcímhez kötötten kedvezményes áron vásárolható éves parkolóbérlet is.

Mindazok számára ajánlom, akiknek fontos a csendes, nyugodt életmód, de nem szeretnék elveszíteni azt a rugalmasságot, amit a városközpont nyújt. Azoknak is megfelelő lehet, akik nagyobb otthonukat kisebbre szeretnék cserélni, vagy befektetőként kiadásra szánják, hiszen akár a jelenlegi állapotában is kiadható, de egy nagyobb felújítást követően egy igazi értékké alakítható.
Gondolja át, Jöjjön el, nézze meg, milyen lehetőségeket rejt ez a városközponti ingatlan! Várom a hívását! csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, erkély, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Debrecen, Belváros, Debrecen Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6697547


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6697547

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Debrecen, belvárosi (Debrecen Belváros) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 40,9 millió Ft, négyzetméter ára 743 636 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gorzsás Zsuzsanna referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6697547. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.