star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balmazújváros

  • 53 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

55,5 millió Ft

Eladó lakás Balmazújváros 1. kép

Eladó lakás Balmazújváros

  • 53 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Balmazújváros

  • 53m²


Ár:

55 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Új építésű, modern lakások és garázsok elérhetők Balmazújváros szívében!

Balmazújváros központjában prémium minőségű új építésű lakások és garázsok várják új tulajdonosaikat. Az ingatlanok Ytong falazóelemből épülnek, amely garantálja a kiváló hő- és hangszigetelést, míg a tetőt Terrán vagy Leier betoncserép borítja, biztosítva az épület tartósságát és elegáns megjelenését.

A lakásokhoz háromrétegű üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárók kerülnek beépítésre, amelyek hozzájárulnak az energiatakarékossághoz és a komfortérzet növeléséhez. A biztonságról masszív acél bejárati ajtók gondoskodnak, míg a tetőtérben Velux, Fakró vagy Rotó tetőablakok biztosítják a természetes fény beáramlását. A garázskapuk szekcionáltak és hőszigeteltek, a belső ajtók MDF alapanyagból készülnek, akár 100.000 Ft értékig választható kivitelben.

Az ingatlanok padlóburkolata igény szerint választható, legyen az laminált parketta vagy kerámia burkolat, előbbi 3500 Ft/nm, utóbbi pedig 6000 Ft/nm áron. A garázsok, lépcsőházak és közös helyiségek padlóját elegáns greslapok borítják, amely nemcsak tartós, de esztétikus is.

Az egyedi fűtésről gázkazán gondoskodik, a gázvezetékek kiépítése a mérőhelytől a központi kazánig történik mérőórával együtt. A fürdőszobákban akril kád kap helyet, Mofém csapteleppel, valamint mosógép csatlakozási lehetőséggel. Az elegáns Alföldi porcelán szaniterek emelik a fürdőszobák színvonalát, igény esetén pedig épített zuhanyzó is kialakítható bruttó 60.000 Ft értékben.

A lakások fűtését és hűtését modern hőszivattyúk biztosítják, padlófűtésen és radiátoron keresztül, amelyeket meghibásodás esetén egy központi gázkazán helyettesít. A melegvízellátásról szintén a gázkazán gondoskodik, míg a hűtést fan-coil rendszerek végzik, melyek garantálják a nyári hőségben is a kellemes klímát.

A lakások 840.000 Ft/nm áron elérhetők, és már számos otthon talált gazdára! A belső burkolatok és ajtók még az Ön igényei szerint választhatók, így teljesen személyre szabhatja új otthonát.

Az ingatlanok hétvégén is megtekinthetők előzetes időpont-egyeztetés alapján. További részletek és elérhető ingatlanok a Teleingatlan oldalán találhatók, ahol hitelügyintézéssel és ügyvédi segítségnyújtással is állunk rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Balmazújváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 50

Ingatlannet kód: NET6715270


+36 50

Ingatlannet kód: NET6715270


Az általad megtekintett eladó balmazújvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 53 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A téglalakás ára 55,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 047 170 Ft, ami a balmazújvárosi átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant teleingatlanportál referens a teleingatlanportál irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6715270. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balmazújváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.