star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatongyörök

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

83 millió Ft

Eladó lakás Balatongyörök

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Balatongyörök

  • 62m²


Ár:

83 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

PARTKÖZELI, MODERN, extrákkal felszerelt LAKÁS saját kertrésszel BALATONGYÖRÖKÖN!

A 62 m2-es üdülő egy 8 egységből álló társasház része, ám elhelyezkedése révén inkább különálló apartmannak tűnik, saját használatú kertrésszel.

Lokációját tekintve kiváló választás, hiszen a part 5 perc sétára található, a rendezvények zaja mégsem zavarja a lakók nyugalmát.

A 2020-ban TÉGLÁBÓL épült modern kivitelezésű épület 5cm-es szigetelést kapott, valamint 3 rétegű üveggel ellátott műanyag nyílászárókkal rendelkezik – melyekhez szúnyoghálót és távirányítható redőnyöket szereltek fel. A melegvizet ARISTON villanybojler szolgáltatja, amely szintén távolról vezérelhető.

Az ingatlan teljes padozata alá szerelt elektromos fűtés áll rendelkezésre, melyet a nappaliban található hűtő-fűtő klíma egészít ki, azonban a kedvező tájolásnak és környező növényzetnek köszönhetően hűtésre szinte egész évben nincs is szükség.

Az üdülőben 2 hálószoba, amerikai konyhás nappali, fürdő és ablakkal rendelkező WC kapott helyet. A közlekedőben található beépített szekrényekben a precíz tervezés során minden háztartási eszköznek külön fakkot alakítottak ki!

A terasz egy stílusában illeszkedő, 135 fokban nyitható lamellás teraszfedést kapott, mely fényerősség - szabályozós esti világítással is rendelkezik. Távirányításával állítható a terasz, - ezáltal a nappali - benapozottsága is.

Az oldalkertben biciklik tárolására is alkalmas zárható tároló található, valamint kialakításra került egy kiskert, melynek gondozását segíti egy esővízgyűjtő.
Az udvar körbekerített, parkolás egy autó részére saját beállóban lehetséges.

A beépített bútorokon kívül a vételár részét képezi még:
- egy franciaágy
- tv állvány
- fagyasztóval rendelkező nagy méretű hűtőszekrény, melyek az ingatlanhoz hasonlóan újszerű állapotúak.

Balatongyörök az északi oldal egyik legkedveltebb települése, minden megtalálható, ami a kényelem érdekében szükséges: kerékpárút, vasútállomás, éttermek, kávézó, fagyizó, bolt, posta, gyógyszertár, hajókikötő, és éppen hallótávolságra van a település tóparti rendezvényhelyszíne is.

Hűvösebb idő esetén több közeli melegvizes fürdő közül is lehet választani: Zalakaros, Kehidakustány, Hévíz, valamint múzeumok, kalandparkok, túraútvonalak biztosítják a változatos programokat.

Az ingatlan per, teher és igénymentes, augusztus 15. - e után költözhető!

Irányár: 83 000.000 Ft ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 370654


Elhelyezkedés

Balatongyörök, Partközeli nyaraló saját kerttel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6682030


HASONLÓ INGATLANOK


49 900 000 Ft

Balatongyörök, Mogyorós

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 50m²

42 000 000 Ft

Balatongyörök

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 45m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6682030

Az általad megtekintett eladó balatongyöröki (Partközeli nyaraló saját kerttel) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 83 millió Ft, négyzetméter ára 1 338 710 Ft, ami a balatongyöröki átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Magyar Eszter referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6682030. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatongyörök ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.