star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Zákány

  • 65 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 097 m²

    telek

Vételár:

17,9 millió Ft

Eladó ház Zákány

  • 65 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 097 m² telek

  • Eladó ház Zákány

  • 65m²


Ár:

17 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1960
Szobák száma
2
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Csurgótól nyugatra, Zákányfalu déli szomszédjában, Horvátország határán fekvő település. A falu a Zákányi-őrtilosi-dombok déli oldalán helyezkedik el. A legközelebbi városok a 20 kilométerre fekvő Csurgó és a 25 kilométerre elhelyezkedő Nagykanizsa, illetve a horvát oldalon Kapronca. Közlekedési szempontból Zákány a Dél-Dunántúl egyik fontos vasúti csomópontja, mert itt található a szomszéd település nevét viselő Gyékényes vasútállomás. A településnek van egy vasúti megállóhelye is, Zákány megállóhely, de az kizárólag helyi forgalmat bonyolít.
A Gyékényesi Kavicsbányató 3 km-re, a Gyékényesen található benzinkút 5 km távolságra van.

Egy átlagos állapotban lévő, tégla építésű, panorámás, korszerűsítést igénylő, 65 nm-es, 2 szobás, 1 fürdőszobás ház várja új tulajdonosát. A telek mérete 2097 nm, melynek végében egy patak csordogál.
Az ingatlanhoz tartozik egy 6 nm-es terasz, valamint egy garázs, pince, ólak, műhely, nyári konyha is. A nyári konyha és a hozzá tartozó külön helyiség (szoba), akár külön lakrészként is funkcionálhat.
A környék ellátottsága kiváló, a közlekedési lehetőségek pedig kitűnőek. Az ingatlan tehermentes.
A családi ház dupla telekszélességgel a Somogy vármegyei Zákányban található. A környék csendes és biztonságos, így ideális választás azoknak, akik szeretnének elvonulni a város zajától.
Az ingatlan fűtése a pincében található vegyestüzelésű kazánnal és gázkazánnal egyaránt megoldott. A melegvizet villanybojler szolgáltatja.
A hatalmas kert számos termő gyümölcsfát, örökzöldet és virágot rejt magában. A telken kerti csap és kút is rendelkezésre áll.
Az ingatlan korszerűsítése mellett a tető is felújításra szorul, mely jelenleg egy bitumenes hullámlemez borítással van ellátva. Ha szeretnél egy csendes és nyugodt otthont, akkor ez a ház ideális választás számodra.
Ha bármilyen kérdésed van az ingatlannal kapcsolatban, akkor fordulj hozzánk bizalommal. A szakértő kollégáink mindenben segítenek neked, hogy a lehető legjobb döntést hozhasd meg. Ne habozz tovább, és keress minket még ma, hogy megtekinthesd az ingatlant!
Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt kereső ügyfeleinknek.
Szakszerű tanácsadással, hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével és kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Terasz
6m²
Szoba
19.3m²
Kamra
2.8m²
Fürdőszoba
3.3m²
Nappali
13.9m²
Konyha
11.6m²
Szoba
14m²

Elhelyezkedés

Zákány


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6682073


+36 70

Ingatlannet kód: NET6682073

Az általad megtekintett eladó zákányi családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 097 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 17,9 millió Ft, négyzetméter ára 275 385 Ft, ami a zákányi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Rimai Loretta Edina referens a Ft Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6682073. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zákány ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.