star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok

  • 143 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 195 m²

    telek

Vételár:

126,99 millió Ft

Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok 1. kép

Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok

  • 143 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 195 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XXII. kerület, Budafok

  • 143m²


Ár:

126 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Igen
Költözhető
Kevesebb, mint 6 hónap
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m felett
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Budapesten a XXII.kerületben eladó egy családi házrész (Bérkocsi utcában). A házrész osztatlan közös tulajdonban van ügyvéd által ellenjegyzett használati megosztási szerződéssel rendelkezik. A telekterületen áll egy 103m2-es belső kétszintes házrész és egy különálló egy szoba + konyhás + zuhanyzóval és Wc-vel ellátott 40m2-es melléképület.

Az eladásra kínált épület belső kétszintes 103m2-es házrész. Az alapterület nettó 63m2, a tetőtér 40m2. Az alsó szinten helyezkedik el az előszoba (7m2), konyha + étkező (21m2) + közlekedő (3m2) + fürdőszoba+ Wc (7m2) + galériás hálószoba (12m2) + szoba (13m2). A felső szinten helyezkedik el két szoba (az egyik 11m2, a másik 13m2), fürdőszoba + Wc (6m2), közlekedő + közös helység (10m2). Mindkét fürdőszoba káddal rendelkezik. A tetőtér 2013-ban lett építve ekkor kapott a ház új tetőt és szigetelést is. Minden nyílászáró hőszigetelt. Az épület külső szigetelése is az előírásoknak megfelelően megtörtént. Az alsó szint 2016-ban lett felújítva. 2022-ben új kondenzációs kazán (Vaillant EcoTEC) lett beépítve. Ez a kazán szolgáltatja mindkét lakás fűtését, valamint a főépület melegvíz ellátását. Minden radiátor termosztatikus radiátorszeleppel van ellátva. A kazán cseréjével együtt a kémény bélését FuranFlex betéttel béleltettük ki. A főépület külön vízórával és villanyórával rendelkezik. A szobákban parketta burkolás van a konyhában és a vizes blokkokban járólap. A tetőtérben fa ablakok és külső hővédő rollók vannak beépítve. A főépületben van egy kis padlástér is. Az épület rendelkezik pótkéménnyel így lehetőség van az alsó szintre egy látványkandalló kiépítésére is. Kis átalakítással az alsó szinten a két szobát egybe lehet nyitni így egy 25m2-es nappalit kaphat az új lakó.

A melléképület 40m2. Ez az épület felújított (a felújjítás 90%-os készültségben van). Hőszigetelt nyílászárókkal rendelkezik, valamink külső hőszigetelést kapott. Az összes radiátor ki lett cserélve (Vogel und Noot Flores). A zuhanyzó, Wc, konyha új burkolatot kapott, a szoba parkettázva lett. A nyílászárók tolóajtós szerkezettel működnek. A szoba 16m2, a zuhanyzó + kézmosó 4m2, a Wc 2m2, a konyha + étkező 10m2, az előszoba 8m2. A melléképület külön vízórával és mellék villanyórával rendelkezik. A fűtés a főépülettel közös kazánról történik, a melegvíz ellátását új gazdaságos bojler (Ariston) adja.

A telekrészhez tartozik egy önkormányzati telekrész is (ezt évtizedek óta használjuk, de a tulajdonod a XXII kerületi önkormányzat). Autóval (2 autó is parkolhat itt) ezen a telekrészen lehet parkolni. Itt helyezkedik el még egy 15m2-es garázs és egy kb. 23m2-es félkész (belső munkálatokra van szükség, külső szigetelés, szigetelt nyílászárók már be vannak építve) melléképület is.

Az ingatlant ajánljuk nagycsaládosoknak, vagy olyanoknak akik nagyszülőkkel, nagyszülővel szeretnének összeköltözni. Iskola, óvoda, körzeti orvosok valamint gyógyszertár a közelben találhatóak. Néhány perces sétára található a buszjáratok megállója.3,5km-re a Savoya park, és pár km-re a Campona bevásárló központ. Sportolási lehetőségek BMTE sportpája (tenisz, foci, kosárlabda, atlétika, kézilabda stb.). Eladás előtt a ház energetikai tanúsítványát is elkészítettjük a vevő számára. Mindkét házban a beépített bútorok, tolóajtós szekrények valamint konyhabútorok maradnak. A melléképületben  a konyhabútor teljesen új. 

Tel.: 06702366096


Helyiségek

Előszoba
8m²
Amerikai konyha
10m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
16m²
Közlekedő
10m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
13m²
Szoba
11m²
Szoba
13m²
Szoba
12m²
Fürdőszoba
7m²
Közlekedő
3m²
Előszoba
7m²
Amerikai konyha
21m²
Előszoba
7m²
Amerikai konyha
21m²

Elhelyezkedés

1222, Budapest, XXII. kerület, Budafok, Bérkocsi utca 46


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6701029


Gödérné Móré Ibolya

Gödérné Móré Ibolya

Hirdető további ingatlanjai
Gödérné Móré Ibolya

Gödérné Móré Ibolya

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: 6701029

Gödérné Móré Ibolya

Gödérné Móré Ibolya

Hirdető további ingatlanjai
Gödérné Móré Ibolya

Gödérné Móré Ibolya

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, XXII. kerület, budafoki (Bérkocsi utca 46) házrész 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 143 m², míg a hozzá tartozó teleké 195 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 126,99 millió Ft, négyzetméter ára 888 042 Ft, ami a Budapest, XXII. kerületi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gödérné Móré Ibolya hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6701029. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXII. kerület, Budafok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.