star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 130 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 130 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 47m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Hangulatos Házrész Eladó!Budapest 20 kerületében, eladásra kínálunk egy gyönyörű, 39 900 000 HUF értékben megvásárolható tégla építésű, napfényes házrészt, amely 1970-ben épült. Ez a részben felújított, 47 nm-es, két szobás házrész egy 130 nm-es telken helyezkedik el , amely két bejáratot is kínál az új tulajdonosok számára, teljesen külön álló, a szomszédtól teljesen leválasztva, ügyvédi megosztóval, hitelezhető!Tökéletes választás lehet azok számára, akik csendes, nyugodt környezetre vágynak, mégis közel a város pezsgéséhez!Fűtése a gázkonvektor, de cserépkályha is van, amely tökéletes megoldást nyújt a hidegebb napokon.Az ingatlan 7 nm-es terasszal, gépkocsibeállóval, valamint egy praktikus pincével rendelkezik, amely további tárolási lehetőséget biztosít. Nem elhanyagolható előny, hogy a tető nemrég került felújításra, Bramac cseréppel fedve, így az új tulajdonosok számára ez egy további gondtalan éveket biztosit.Az ingatlan jellemzői: Napfényes szobák: A tágas és világos szobák kellemes atmoszférát biztosítanak az egész nap folyamán. Részben felújított: Az ingatlan részleges felújításon esett át, így a leendő tulajdonos saját igényei szerint alakíthatja tovább az otthonát. Kellemes udvar: A 130 nm-es telek lehetőséget nyújt kerti partikra, pihenésre vagy akár egy kis konyhakert kialakítására is.Ez az ingatlan kiváló lehetőség mindazok számára, akik egy saját otthonra vágynak elérhető áron, nyugodt környezetben. Ha szeretné megtekinteni ezt a hangulatos házrészt, vagy további információra van szüksége, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: HZ033965


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Virág Benedek utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6705649


+36 30

Ingatlannet kód: NET6705649


Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Virág Benedek utca) házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m², míg a hozzá tartozó teleké 130 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A házrész ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 848 936 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6705649. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.