star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület, Gubacsipuszta

  • 180 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 370 m²

    telek

Vételár:

64,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület, Gubacsipuszta

  • 180 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 370 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület, Gubacsipuszta

  • 180m²


Ár:

64 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
2 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
van

Az ingatlanról:

XX. Erzsébeten, a Gubacspusztai részen eladó egy 180 m2-es, háromszintes, ötszobás, önálló, körbejárható, családi ház, kb: 40-50 m2-es műhellyel (régen lakatos műhely volt), fedett autóbeállóval, felújítandó állapotban.
Műszaki:
A ház 1990-ben épült, téglából. A nyílászárók hagyományos, fa szerkezetűek. A szobákban parketta, a többi helyiségben járólap borítja a padlót. A fűtésről gázkonvektorok, a meleg vízről villanybojlerek gondoskodnak. Két külön bejáratú lakással rendelkezik a ház:
a földszinten: előszoba, külön wc, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba és két szoba helyezkedik el.
Az emeleti lakásban (külön lépcsőn kell felmenni a házon kívül): két és fél szoba, fürdőszoba, konyha, csigalépcső, innen tudunk felmenni a tetőtérbe, ahol még egy szoba, és két darab padlástéri tároló helyezkedik el. Az ingatlan három darab gázórával rendelkezik. A műhelybe be van kötve a három fázis és a 380 Volt is.
Környék:
Csendes, biztonságos, iskola, óvoda, abc, zöldséges, stb: 3 percen belül elérhető, Tesco, Auchan, Ikea, stb. autóval szintén 3 perc.
Finanszírozás:
Az ingatlan tehermentes, hitelezhető!


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Gubacsipuszta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6717021


+36 70

Ingatlannet kód: NET6717021


Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerület, gubacsipusztai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 370 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 64,9 millió Ft, négyzetméter ára 360 556 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 42%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Imre hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6717021. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület, Gubacsipuszta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.