star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 313 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 081 m²

    telek

Vételár:

380 millió Ft

Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 313 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 081 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XVI. kerület

  • 313m²


Ár:

380 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1992
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

XVI. Kerület legszebb részén, Ómátyásföldön 1085nm-es telken keresi Új tulajdonosát egy nettó 313nm-es Rezidencia!Az ingatlan Ómátyásföldi stílusban épült.Az épület különlegessége, hogy felületeit gránittal és márvánnyal burkolták, aminek köszönhetően rendkívül tartósak.A ház nagy terekkel rendelkezik, és a lakótér egy szintet foglal el.A nagy Társalgója 44nm-es, amelyben remek társasági életben lehet részünk.Nappalija 35nm-es, így a privát, szűk családnak is van egy dedikált helysége.Külön kiemelendő a nagyméretű konyha ami 28nm és fürdőszoba 22nm.További különlegessége a háznak az elrendezése, mivel a lakótér és az élettér jól lett strukturálva.A szuterén szinten találtható egy nagy méretű garázs, ahol 3 gépjármű is elfér, valamint egy nagyméretű, edzőteremként is használható helyiséget. Ezen a szinten kapott helyet egy külön -tárolásra vagy barkácsműhelynek is alkalmas - helységben a kazánház és a gépészet.A ház különlegessége a rendkívül magas és szinte a teljes alapterületében beépíthető tetőtér, amelyben egy további - akár 200 nm-t meghaladó - lakótér is kialakítható.A telek parkosított fái különlegesek, a kertben öntözőrendszer van telepítve, amit a gépészeti helységből irányíthatunk.Mindent összefoglalva ez a Rezidencia kiválóan alkalmas akár több generáció kényelmes együttélésére.A lehetőségeknek csak az Ön igénye szab határt.A környék ellátottsága és infrastruktúrája kitűnő! Közelben:- Óvoda, iskolák, zeneiskola- Erzsébet ligeti színház,- Uszoda, masszázs szalon- Kertvárosi sportklub, teniszpálya- Éttermek, cukrászdák- Háziorvosi rendelők, patikák- Állatorvosi rendelők- Lidl, Aldi, Príma- Kisboltok, zöldséges- Számos busz, valamint HÉVés mindezért még autóba se kötelező ülnie, hiszen 5-10 perc séta távon belül vannak!Az ingatlanhoz TELJESKÖRŰ szolgáltatás tartozik:-Pénzügyi Szakértők és Szolgáltatások-Jogi és Ügyvédi szolgáltatások-Generálkivitelzés-BelsőépítészetForduljon hozzám bizalommal és a Duna House teljes kínálatával állunk rendelkezésére!

Irányár: 380000000 Ft
Érdeklődni: Gujdár Zsuzsa 30/425-0224 gujdar.zsuzsa@dh.hu

Referencia szám: HZ049888


Elhelyezkedés

Budapest, XVI. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6689885


+36 30

Ingatlannet kód: NET6689885


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVI. kerületi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 313 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 081 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 380 millió Ft, négyzetméter ára 1 214 058 Ft, ami a Budapest, XVI. kerületi átlaghoz képest 31%-kal magasabb. Az ingatlant Gujdár Zsuzsa referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6689885. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.