star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 232 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 626 m²

    telek

Vételár:

229 millió Ft

Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 232 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 626 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XII. kerület

  • 232m²


Ár:

229 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
3
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

INGATLAN HELYSZÍNE:
Buda XII. kerületének csendes, nyugodt, zöldövezeti részén, Farkasvölgyben található az ingatlan természetvédelmi terület szomszédságában. A környéket családi házak, vagy kis lakóközösségű társasházak jellemzik. A környéken több kisebb bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelő és cukrászda is megtalálható. Jól megközelíthető a Hegyvidék Központ, a MOM, de mind Gazdagrét, mind Budaörs bevásárlóközpontjai is. Ezekben mindent megtalálunk, ami a mindennapokhoz szükséges, de szórakozási, kikapcsolódási, sportolási lehetőséget is kínálnak. A környék mind autóval, mind tömegközlekedéssel jó elérhető, több buszjárat (8E, 53) és az 59A lehet segítségünkre Budapest bármely részének gyors megközelítésében, melyek kb.10 perc alatt elérhetők, de éjszakai járattal is hazatérhetünk a Belvárosból is. A mindössze pár kilométerre található M1/M7-es autópályák közvetlen elérhetőséget biztosítanak az ország nyugati részére, illetve az M0-ás körgyűrű segítségével az összes többi autópálya felé.
ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű, sátortetős ikerház az 1990-es években épült három szinttel egy összesen 1223nm nagyságú telken, melynek kb. a fele tartozik az eladó félhez. A ház alatti garázs az utcaszinten található, a főbejárat fentebb, ami lépcsőn közelíthető meg. A kizárólagos használatú lakások körül a telek is kizárólagosan használt, kerítéssel elkerített. A nagyméretű terasz körül már szinte az erdő található, így különösen hangulatos, igazi felüdülést nyújt egy-egy fárasztó nap után.
LAKÁS JELLEMZŐI:
Az eladásra kínált ingatlan két lakószinttel és az alsó, a kétállású garázst, tárolókat, műhelyt is magában foglaló alsó szinttel rendelkezik. Az ingatlanban komolyabb felújítás az utóbbi években nem történt, de szép, karbantartott, megkímélt állapotban várja új tulajdonosát.
A lakásba mind a garázsból, mind a kertből beléphetünk. Az utcáról, miután a garázsba beálltunk, néhány lépcső vezet a tárolókhoz, ahol akár wellness-rész is kialakítható, de megtalálható itt műhely, kamra és vizes helyiség is, valamint a kazán.
Az alsó szintről szintén néhány lépcső vezet az alsó lakószintre, ahova a gyalogos főbejáraton is beléphetünk. Itt egy nagyméretű, amerikai konyhás nappali található jelenleg, amelyből kényelmesen leválasztható egy szoba – az eredeti terveken így is szerepel. Kis közlekedőből, amely egyik oldala szekrényekkel beépített, nyílik a szint fürdőszobája, amely zuhanyzós és egy WC.
Az emeletre felérve a tágas közlekedőből nyílik a három háló, egy gardrób és a kényelmes, kádas fürdő.
A lakás minden helyisége jól berendezhető, praktikusan kihasználható. Mind a nappaliból, mind a mögötte lévő szobából, ha leválasztásra kerül, kiléphetünk a tágas, kertkapcsolatos teraszra, míg a fenti szobákból az előttük húzódó teraszra. Kiváló kikapcsolódási, pihenési lehetőségeket biztosítanak.
A lakás világos, megegyezés szerint költözhető. Kényelmes lehet otthonnak, de befektetésnek is kiváló, hiszen értékálló, akár könnyen és jól ki is adható.
LAKÁS MÉRETEI:
Az ikerház teljes beépített alapterülete 232nm, amit az összesen 68nm nagyságú terasz nagyobbít. A nappali 31,08nm, a konyha 9,2nm, a szobák 15,6nm, 20,8nm, 13,76nm és 10,08nm nagyságúak.
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A telek és a ház összközműves és minden közmű egyedileg mért. A lakás fűtését gázkazán biztosítja a meleg vízzel egyetemben.
PARKOLÁS:
A ház környezetében biztonságos és ingyenes a parkolási lehetőség, valamint a ház alsó szintjén elhelyezkedő garázsban két autó tud parkolni.

Irányára: 229 MFt
--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson Budai ingatlanjaink közül!


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6709310


+36 70

Ingatlannet kód: NET6709310


Az általad megtekintett eladó Budapest, XII. kerületi ikerház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). Az ikerházról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 232 m², míg a hozzá tartozó teleké 626 m². Az ikerház ára 229 millió Ft, négyzetméter ára 987 069 Ft, ami a Budapest, XII. kerületi átlaghoz képest 14%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lotus House referens a dr. Hannig Éva irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6709310. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.