star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Veresegyház, Harmatok

  • 135 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 650 m²

    telek

Vételár:

87,9 millió Ft

Eladó ház Veresegyház, Harmatok 1. kép

Eladó ház Veresegyház, Harmatok

  • 135 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 650 m² telek

  • Eladó ház Veresegyház, Harmatok

  • 135m²


Ár:

87 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szintek
3
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
2 garázs
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van
Bútorozott
Nem
Költözhető
Azonnal
Kilátás
Utcai
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
3 m²

Az ingatlanról:

Veresegyházon, vállalkozásra is alkalmas, két generációs családi ház eladó!Ha szeretné, hogy a családja idősebb, vagy fiatalabb generációja Önnel együtt élhessen, de nem tud 100 mFt-os ingatlant vásárolni, akkor lehet, hogy ez az ingatlan Önre vár.A 650 m2 nagyságú összközműves, sarok telken fekvő, 1979-ben, téglából épült, tehermentes 135 m2, hasznos belterületű, és összesen 75,4 m2 -es dupla garázzsal és tároló helyiségekkel rendelkező családi ház, két generáció együttélésére, vagy több gyermekes család számára ideális otthon.A jó közlekedésű, jó elhelyezkedésű ingatlant annak idején még nagy felügyelet mellett építették fel, ami azt jelenti, hogy minden egyes m2-rében benne van az az anyag, amitől még 100 évig is állni fog.A földszinten található helyiségek:- előszoba + emeleti lépcsőfeljáró- közlekedő- két hálószoba- nappali- kádas fürdőszoba- étkezős konyha- spejzTetőtérben található helyiségek:- közlekedő- két hálószoba- kádas fürdőszoba- étkezős konyha- erkélyAmennyiben kevés lenne a hálószoba, a tetőtőrben található konyha, könnyen hálószobává alakítható.A masszívan megépített felépítmény-ben még található- 41 m2 nagyságú garázsként is funkcionálható, mely a belső udvar felől nyílik- 17,6 m2 nagyságú garázs, mely az utca felől nyílik- 2 db tároló helyiség, melyek 10 és 7,3 m2 nagyságúak.Nagyon hasznos, hogy az udvar felől nyíló garázsrészből, lépcsőfeljáró vezet a földszinti lakrészbe.A fentiek elolvasását követően, úgy gondolom sokan érzékelhetik, hogy ez a ház akár kezdő, vagy már régóta működő vállalkozás helye is lehet, hiszen igen jó adottságokkal rendelkező ingatlan. Még ipari áram is van!A füves-fás telekre két utcáról nyíló autóbeállási lehetősége is van. Ha vállalkozásban is gondolkodnának, akkor ez például igen nagy előny.Nagyon fontos, hogy kisgyermekes családoknak is igen ideális,hiszen kezdő vállalkozást is indÍthatnak úgy, hogy otthon dolgoznak és a közelben tudhatják óvodában gyermeküket, hiszen a Széchenyi dombon van egy csodás óvoda, de magán óvodákat is találhatnak.Helyi közlekedést elősegÍtve, helyi járattal is rendelkezik a város, mellyel elősegÍtik a gépjárművel nem rendelkezők közlekedését, a gyermekek iskolába jutását.A városban az egészségügyi ellátás is professzionális. A MISSZIÓ egészségügyi központban, szinte minden orvosi ellátását megkap a lakosság.Több általános iskola, egy közép-, és egy gimnázium is van a településen. Kultúrális- és sportigényük is minden szinten kielégÍthető a városban.A város három részről is megközelÍhető személyautóval. M3, M2 autópálya, vagy a régi fóti útvonalon.Remélem teljes képet tudtam tükrözni Önnek, kedves leendő megtekintő.Amennyiben a fentiekben leírtak és a fotók alapján úgy gondolják megtekintenék az ingatlant, kérem hívjanak, akár hétvégén, vagy munka után, késő délután is állok rendelkezésükre.SegÍtve ügyfeleimet, irodám pénzügyi tanácsadóval és ingatlanjogásszal, épÍtésszel és energetikussal is rendelkezik.


Elhelyezkedés

2112, Veresegyház, Harmatok, Harmatok utca 15

Helyrajzi szám:


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6696379


Törökné Sipos Magdolna

Törökné Sipos Magdolna

Hirdető további ingatlanjai
Törökné Sipos Magdolna

Törökné Sipos Magdolna

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: 6696379

Törökné Sipos Magdolna

Törökné Sipos Magdolna

Hirdető további ingatlanjai
Törökné Sipos Magdolna

Törökné Sipos Magdolna

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Veresegyház, harmatoki (Harmatok utca 15) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 650 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 87,9 millió Ft, négyzetméter ára 651 111 Ft, ami a veresegyházi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Törökné Sipos Magdolna hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6696379. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Veresegyház, Harmatok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.