star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tüskevár

  • 50 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 730 m²

    telek

Vételár:

17,4 millió Ft

Eladó ház Tüskevár

  • 50 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 730 m² telek

  • Eladó ház Tüskevár

  • 50m²


Ár:

17 400 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1950
Szobák száma
1

Az ingatlanról:

Tüskeváron eladó családi ház.

Tüskevár, a 8-as fő út közelében elhelyezkedő kis település, egyre népszerűbb a vásárlók körében, és most Ön is részese lehet ennek a trendnek! Megvételre kínálunk egy 50nm-es családi házat, amely minden igényt kielégít. Az ingatlan központi fekvésű, mindössze 20 percre Ajkától és Borgáta fürdőtől, 40 percre Veszprémtől, valamint 49 percre Körmendtől. Tüskevár így nemcsak a helyi kényelmet, hanem a környező városok és fürdők közelségét is biztosítja. A híres Somlói borvidék is csupán 5,5 km-re található!

Ez az 1 szobás ház rendkívül jó elosztású, és az igényesen kialakított konyha-étkező biztosítja a kényelmes mindennapokat. A különnyíló fürdőszoba is a praktikusság jegyében készült. A lakóterület 50nm, azonban a 730 nm-es telek további bővítési lehetőségeket is kínál. Az ingatlan fűtéséről egy jó állapotú fa tüzelésű kályha gondoskodik. Az új belső villanyhálózat (1 fázis + éjszakai áram) biztonságot és energiatakarékosságot nyújt.

Ne hagyja ki ezt a kiváló ajánlatot, amely ideális családi otthon vagy akár befektetési lehetőség is lehet!

További információért vagy a megtekintés megszervezéséhez kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Irodánk megbízható ügyvédi háttérrel, hitel-, babaváró-, CSOK-ügyintézéssel, biztosítással és energetikai tanúsítvánnyal segíti ügyfeleit.

Keressen minket, és tegye meg az első lépést új otthona felé! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, legyen Ön az első, aki megtekinti!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: utcán.
Gázellátás: utcán.


Helyiségek

Fürdőszoba
3m²
Gardrób
3.2m²
Előszoba
4.6m²
Konyha
14.5m²
Szoba
24m²

Elhelyezkedés

Tüskevár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6665760


HASONLÓ INGATLANOK


12 900 000 Ft

Tüskevár

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 85m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6665760

Az általad megtekintett eladó tüskevári családi ház 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 50 m², míg a hozzá tartozó teleké 730 m². További jellemzői: az építés éve 1950. A családi ház ára 17,4 millió Ft, négyzetméter ára 348 000 Ft, ami a tüskevári átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Attila referens a Nagy Nándor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6665760. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tüskevár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.