star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Túrkeve

  • 105 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 697 m²

    telek

Vételár:

22 millió Ft

Eladó ház Túrkeve

  • 105 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 697 m² telek

  • Eladó ház Túrkeve

  • 105m²


Ár:

22 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
2
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladó Túrkevén egy gyönyörű, két szintes családi ház, amely ideális választás családosok számára. Az ingatlan egy 697 m²-es telken fekszik, a ház alapterülete pedig 105 m², így bőséges helyet kínál a kényelmes élethez.

A szilikát téglából épült, cserépfedésű ház fűtéséről gázkazán és vegyestüzelésű kazán is gondoskodik, a felső szint fűtése pedig külön szabályozható, biztosítva a hőmérséklet optimális beállítását. A melegvíz ellátást egy gázbojler biztosítja, míg a földszinti helyiségek hűtéséről egy klíma gondoskodik.

A földszinten egy tágas nappali, egy hálószoba, egy étkezős konyha, kamra, különálló WC és egy fürdőszoba található. Az emeletre felérve egy előszoba fogad, amelyből egy egész és egy fél szoba nyílik, az egyik szoba közvetlen erkély kapcsolattal rendelkezik, tökéletes helyszínt biztosítva a reggeli kávézáshoz vagy az esti kikapcsolódáshoz.

Az udvaron egy külön épület található, amely öt ólból, három tárolóból és egy műhelyből áll, így bőséges helyet kínál a különböző tevékenységekhez és tárolási igényekhez. A parkolás az udvarban található önálló garázsban megoldott. Az ingatlanhoz tartozik egy fúrt kút, amely megkönnyíti a kert gondozását, ahol alma, körte, szilva és barackfák biztosítják a friss gyümölcsöket.

Ez a túrkevei ingatlan tökéletes választás mindazoknak, akik tágas, jól felszerelt otthonra vágynak egy csendes, barátságos környezetben.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, jöjjön el és nézze meg személyesen is!


Elhelyezkedés

Túrkeve


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6671925


+36 70

Ingatlannet kód: NET6671925

Az általad megtekintett eladó túrkevei családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m², míg a hozzá tartozó teleké 697 m². További jellemzői: a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 22 millió Ft, négyzetméter ára 209 524 Ft, ami a túrkevei átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Sándorné referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6671925. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Túrkeve ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.