star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Törökszentmiklós

  • 87 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 560 m²

    telek

Vételár:

27,5 millió Ft

Eladó ház Törökszentmiklós

  • 87 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 560 m² telek

  • Eladó ház Törökszentmiklós

  • 87m²


Ár:

27 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1984
Szintek
2
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Szigetelés

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok egy 1984-ben épült, 87 m2 hasznos lakóterű, azonnal költözhető, tehermentes családi házat, gondozott kerttel Törökszentmiklóson, az Arany János utcában. 

Az ingatlan főbb jellemzői: 

A tetőteres családi ház garázzsal, melléképületekkel, betonjárdás- füvesített 560 m2-es telekre épült.

A főépület helyiségei: két szoba, közlekedő, konyha-étkező, 7 m2-es kényelmes fürdőszoba és egy 4 m2-es kamra. A főépülethez közvetlen kapcsolódó melléképületben akár irodának vagy előszobának is használható, 17 m2-es lakható szoba található. Ebből a helyiségből nyílik az udvari bejárattal is rendelkező kazánház, az alsó épületben műhely, az épület végén 15 m2-es garázs kapott helyet. (az ingatlan helyiségének méreteit lásd az alaprajzon)

75 cm szigetelt betonalapra B30-as téglából épült főépület 6cm-es homlokzati szigeteléssel,  2024 augusztusában fektetett 25 cm-es födémszigeteléssel ellátott, amely az iroda és a kazánház épületrészre is kiterjed. A régi ablakok a főépületen hőszigetelt üveggel ellátott fa nyílászárókra lettek cserélve. Az ingatlan fűtését gázkazán (2023-ban felújítva), vegyestüzelésű kazán és egy 3,9 kW-os hűtő-fűtő klíma biztosítja. 

A főépület összes és a melléképület főépülethez belső bejárattal kapcsolódó helyiségei az elmúlt hónapokban estek át felújításon, így az ingatlan azonnal költözhető.

A tetőtér beépíthető, különbejáratú lakrész kialakítására is alkalmas.

Víz, villany (+ipari áram), gáz az épületben, csatornára rákötve.

Az ingatlan mindkét, épület által érintett utcára nyíló kapuval, és egy udvar felé átjárható garázzsal is rendelkezik.   

Az árnyékos kert sövénnyel és kerítéssel kettéosztott, hátulsó részén kutyakennellel.

Az ingatlan hitelre, CSOK pluszra alkalmas, egy tulajdonostól, per- és tehermentesen kerül értékesítésre.

 Törökszentmiklósról

Törökszentmiklós Jász-Nagykun-Szolnok vármegye harmadik legnagyobb települése. Szolnoktól 20 kilométerre, keletre fekszik. Északról természetes határként a Tisza, valamint annak fegyverneki holtága határolja. A város területén kelet-nyugati irányban végighalad a 4-es főút, az M4-es autópályán Budapest 1óra alatt elérhető. A városban termálvizes fürdő működik, és a mindössze 15 km-re fekvő Tiszapüspöki homokos partú szabadstrandja is várja a pihenni vágyókat. A városban több nagy gyár és feldolgozóüzem is biztosít munkát az itt lakóknak.  

 


Elhelyezkedés

5200, Törökszentmiklós, Arany János utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6697382


Babinszki Adrienn

Babinszki Adrienn

Hirdető további ingatlanjai
Babinszki Adrienn

Babinszki Adrienn

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: 6697382

Babinszki Adrienn

Babinszki Adrienn

Hirdető további ingatlanjai
Babinszki Adrienn

Babinszki Adrienn

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó törökszentmiklósi (Arany János utca ) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 87 m², míg a hozzá tartozó teleké 560 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 27,5 millió Ft, négyzetméter ára 316 092 Ft, ami a törökszentmiklósi átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Babinszki Adrienn hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6697382. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Törökszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.