star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tököl

  • 70 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 191 m²

    telek

Vételár:

61,3 millió Ft

Eladó ház Tököl

  • 70 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 191 m² telek

  • Eladó ház Tököl

  • 70m²


Ár:

61 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2021
Szintek
2
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Kevesebb, mint 3 hónap
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Energia besorolás
B
Erkély, terasz mérete
7 m²
Egyeb Energiahatekonysagi Eszkozok
Napelem, Szigetelés
Napelem teljesítménye
3 kWp

Az ingatlanról:

Eladó vált Tököl csendes és családbarát, újépítésű lakóparkjábanNAPELEMMEL, PADLÓFŰTÉSSEL, KLÍMÁVAL, ELEKTROMOS REDŐNYŐKKEL, nagy kerttel rendelkező, 70nm2-es hasznos területű ingatlan.

Irányár.: 61.3MFt

A ház 2021-ben épült, Porotherm 30- téglából, 10 cm grafit szigeteléssel a homlokzaton és 25 cm üveggyapot és ásványgyapot padlás szigeteléssel.Az ablakok 3 rétegű műanyag nyílászárók.

ELRENDEZÉS:A földszinten: előtér, tároló, WC, nappali-­étkező, konyha került kialakításra tágas és élhető terekkel.Az egyik legjobb elosztású ház az utcában azonos típusok közül.

Az emeleten: lépcsőház, közlekedő, fürdő, 2 szoba, padlásfeljáró.

KERT:A ház saját, 150nm2-es kerttel és 1 férőhelyes kerti kocsibeállóval rendelkezik. A parkolás 2 további autónak, a ház előtti saját részen is lehetséges.

A kert műfűves, ahol a lehelyezett burkolatok (térkő, kerti tároló alapok), úgy kerültek kialakításra, hogy a későbbi tulaj tetszés szerint módosíthassa azokat.

Öntözéshez fúrt kút és kerti csap kiállás is megtalálható.

A házhoz tartozik egy északi tájolású terasz is , faszerkezetű lemezborítású előtetővel, így nyáron a tűző napsűtés elől is van hova elvonulni.

A kertben kialakításra került egy kerti kiülő is, akár 6 fő részére kerti sütőgetőkkel, térkővezett alappal.

A szomszédok felőli részen zárt, utcafronton nyitott kerítéssel.

EXTRÁK:A ház minden helysége PADLÓFŰTÉSSEL ellátott, amit egy 24kW-os RIELLO kombi gázkazán működtet. Így a hasznos területet a radiátorok sem veszik el.

A házra felszerelésre került 2022-ben egy prémium SOLAREDGE 3,2kWp-es NAPELEM RENDSZER, amely MÉG 10 év GARANCIÁVAL és napelem szinten optimalizált és követhető termeléssel rendelkezik.A napelem rendszer SZALDÓ elszámolással került engedélyeztetésre, így az új tulaj még 7 évig élvezheti a minimális összegű villanyszámla előnyét. (Amennyiben nem bővíti a rendszert).

Minden ablakon alumínium elektromos redőny van feltolásgátlóval. Központilag vagy külön-külön helységenként irányítható, vezetéknélküli rádiós vezérlésű prémium SOMFY IO típusú redőnymotorokkal, kétirányú helyzetvisszajelzéssel, nyomaték érzékeléssel és okosotthonba integrálással rendelkeznek. (TAHOMA IO)

Az emeleten kiépítésre került egy 3,5kW-os POLAR márkájú WIFI-s hűtő-fűtő inverteres klíma, amely az egész házat behűti és télen az emelet kiegészítő fűtésére is tökéletes.

REZSIKÖLTSÉG:A napelem rendszernek köszönhetően,2 gyermekkel a ház éves rezsiköltsége (szemétdíj, villany, víz, gáz):180-200eFt.Napelem rendszer nélkül 400-430eFt körül alakult ez az összeg.

Az utcában TELEKOM és DIGI (TV+internet) szolgáltatások is igényelhetők.

A környéken 1,5km-en belül megtalálható buszmegálló, bölcsöde, óvoda, játszótér, kisebb és nagyobb bolt, gyerek és felnőtt háziorvosi rendelő. Számos sportolási lehetőségre van mód (lovarda, focipálya, edzőterem, street workout park, stb.)

Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődéset, várjuk megkeresését a hét bármely napján. Az ingatlant magánszemélyként áruljuk, rugalmas megtekintéssel.


Elhelyezkedés

2316, Tököl, Nefelejcs utca

Helyrajzi szám: 2260/3/A/1


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6693370


HASONLÓ INGATLANOK


52 000 000 Ft

Tököl

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 82m²

Ingatlannet kód: 6693370


Az általad megtekintett eladó tököli (Nefelejcs utca ) sorház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 70 m², míg a hozzá tartozó teleké 191 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa padlófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A sorház ára 61,3 millió Ft, négyzetméter ára 875 714 Ft, ami a tököli átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Roland Balázs hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6693370. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tököl ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.