star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tiszakécske

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 839 m²

    telek

Vételár:

36,6 millió Ft

Eladó ház Tiszakécske

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 839 m² telek

  • Eladó ház Tiszakécske

  • 60m²


Ár:

36 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2020
Szintek
1
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
elektromos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó sorházi lakásTiszakécskén!Eladó egy 2021-ben épült, három lakásos tégla építésű sorházban egy 60 m²-es alapterületű, egy hálószobás, amerikai konyhás lakás ( B lakás) amelyben igény szerint két szoba is kialakítható. A lakás jelenleg szerkezeti állapotban van. Kulcsátadás szerződés kötéstől számított 12 hónapon belül.Ingatlan jellemzői:- tégla építésű-15 cm -es szigetelés- elektromos fűtés- egy szoba- nappali + konyha étkezőTiszakécske, egy gyönyörű Bács-Kiskun megyei település, ideális választás azoknak, akik a nyugalom szigetét keresik, távol a nagyváros zajától, mégis könnyen elérhető távolságban az ország több pontjától. A város kedvelt a termálvizeiről, amelyek nem csak a helyiek, de az ország több részéből érkező látogatók számára is kínálnak kellemes kikapcsolódást. Mindezeken felül, Tiszakécske számos kulturális és szabadidős tevékenységet kínál minden korosztálynak.Hívjon bizalommal nézzük meg együtt!

36600000 Ft

Referencia szám: HZ068410


Elhelyezkedés

Tiszakécske


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6690505


Tenglovits Zoltán Lászlóné

Tenglovits Zoltán Lászlóné

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6690505

Tenglovits Zoltán Lászlóné

Tenglovits Zoltán Lászlóné

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kecskemét, Nagykőrösi utca

Kecskemét, Nagykőrösi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tiszakécskei családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 839 m². További jellemzői: az építés éve 2020, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. A családi ház ára 36,6 millió Ft, négyzetméter ára 610 000 Ft, ami a tiszakécskei átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Tenglovits Zoltán Lászlóné referens a Kecskemét, Nagykőrösi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6690505. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszakécske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.