star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Tahitótfalu, Tahi

  • 81 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 802 m²

    telek

Vételár:

62,5 millió Ft

Eladó ház Tahitótfalu, Tahi 1. kép

Eladó ház Tahitótfalu, Tahi

  • 81 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 802 m² telek

  • Eladó ház Tahitótfalu, Tahi

  • 81m²


Ár:

62 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1987
Szintek
1
Szobák száma
4 (2 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
nincs
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
nincs
Bútorozott
Igen
Költözhető
Azonnal
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Panorámás
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
21 m²

Az ingatlanról:

Kivételes ajánlat a Tahitótfalui ingatlanpiacon! Ha a teraszáról szeretné élvezni az örökpanorámás kilátást és gyönyörködni a parkosított kertben, akkor megtalálta álmai otthonát. Az épület tovább bővíthető.

Tahitótfalu, Tahi részén, a hegyoldalon, Hosszúmező utcában eladó egy azonnal költözhető, összesen 80 m2-es, földszintes, részben alápincézett, tetőrbeépítéses lakóház, a hozzá tartozó 802 m2-es telekkel. Az épület 1987-ben épült, 2001-ben a külső-belső felújítás részeként, utólagos külső hőszigeletést is kapott. Az ingatlan viz, elektromos közművel ellátott, a szennyvíz szikkasztóaknába kötött. Gázcsonk a telken belül van. Hűtő-fűtő klima telepítésével télen is lakható az épület. A kertben egy részben fedett gépkocsibeálló is van. A ház alatti tároló alapterülete 15 m2, ablakos, ajtós, száraz helyiség kijárattal a legalsó teraszra.

A ház földszinti alapterülete 36 m2. Itt egy 23 m2-es nappali egybenyitva egy 8 m2-es konyhával valamint egy 4 m2-es fürdőszoba kapott helyet. Az amerika konyhás nappaliból nyílik egy félig fedett 21m2-es teraszt, teljes panorámával. A teraszt kinyitható napellenző védi a déli napsugártól. Az alsó szintről falépcső vezet fel a tetőtérbe, ahol a közlekedőből 1 nagyobb és 2 kisebb szoba nyílik. A fenti szobákhoz egy 7 m2-es fedett, panorámás terasz is tartozik.

Az ingatlan a főúttól aszfaltos úton közelíthető meg, Tahitótfalu központja, Tesco, zöldséges, posta, iskola, óvoda, bölcsöde, orvosi rendelő 4 perc alatt elérhető gépkocsival, ahonnan Budapestre közvetlen buszjárat indul. A Dunakanyar számos kirándulási, és kikapcsolódási lehetőséget kínál. Az utca végén az erdő, ahonnan10 perces autóútra van a környék egyik legjobb strandja (Leányfalusi strand), de ha valaki a Duna közelségére vágyik, a dunabogdányi szabadstrand is a közelben van. Autóval gyorsan elérhető a gyönyörű Kisoroszi Szigetcsúcs, és a 18 lyukas Kisoroszi golf pálya is. A kirándulást, túrázást kedvelők számára, az utca végén lévő erdőből elérhető több túra útvonal is, ami a Vörös-kőhöz, és a Hétvályús-forráshoz vezet. A Dunakanyar számos kirándulási, és kikapcsolódási lehetőséget kínál.


Helyiségek

Szoba
7m²
Szoba
10m²
Szoba
16m²
Közlekedő
1m²
Terasz
7m²
Terasz
21m²
Fürdőszoba
4m²
Pince
15m²
Szoba
23m²
Amerikai konyha
8m²

Elhelyezkedés

2022, Tahitótfalu, Tahi, Hosszúmező utca 18


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6684762


Az általad megtekintett eladó Tahitótfalu, tahi (Hosszúmező utca 18) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 2 félszoba). Az épület alapterülete: 81 m², míg a hozzá tartozó teleké 802 m². További jellemzői: az építés éve 1987, a fűtés típusa nincs. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 62,5 millió Ft, négyzetméter ára 771 605 Ft, ami a tahitótfalui átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant barna györgy hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6684762. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tahitótfalu, Tahi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.