star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Szajk

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 518 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Szajk

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 518 m² telek

  • Eladó ház Szajk

  • 160m²


Ár:

65 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Páratlan lehetőség! Eladó egy gyönyörűen felújított családi ház, Baranya megyében Szajkon, amely jelenleg vendégházként működik, de akár egy nagyobb család új otthonának is tökéletes tökéletes választás! Az ingatlan Mohácstól mindössze 12 kilométerre található, Pécstől pedig 34 kilométerre helyezkedik el.

A 160 négyzetméteres kiváló elosztású ingatlanhoz plusz 80 négyzetméteres szuterén is tartozik. A házba belépve világos nagy tereket találunk, pazar nappali, konyha-étkező, 5 külön nyíló szoba amelyek mindegyikéhez , külön fürdőszoba és légkondicionáló is tartozik ezzel garantálva a maximális kényelmet. A nappaliból közvetlenül juthatunk a nagyméretű fedett teraszra, amely a parkosított kertre néz. Az 518 négyzetméteres telken, térkővel ellátott 5 kocsi számára elegendő parkoló is ki lett alakítva.

Egyedi belső építészeti megoldások, igényes burkolatok, letisztult színek és formák a meghatározóak minden négyzetcentiméteren. A helyiségekben magas minőségű műanyag nyílászárók és redőnyök kerültek beépítésre, amelyek szúnyoghálóval is el vannak látva.
Az optimális hőérzetről télen a gázkazán gondoskodik, nyáron pedig a légkondicionáló. Az ingatlan méretéhez képest a fenntartása meglehetősen költséghatékony.

A ház ára a teljes berendezést is tartalmazza, valamint a további működéshez szükséges honlap és hirdetési felületek.
Tökéletes lehetőség otthonnak és biztos bevételi forrásnak is!
Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget, hívjon információkért és a megtekintésért! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 372432


Elhelyezkedés

Szajk, Központ


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6697252


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


4 000 000 Ft

Szajk, Pince sor

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 42m²

27 900 000 Ft

Szajk, Petőfi S. utca

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 120m²

37 900 000 Ft

Szajk

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 145m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6697252

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó szajki (Központ) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 518 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 406 250 Ft, ami a szajki átlaghoz képest 39%-kal magasabb. Az ingatlant Dr. Gombai Magdolna referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6697252. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szajk ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.