star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Sülysáp, Tápiósüly

  • 83 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 066 m²

    telek

Vételár:

42,9 millió Ft

Eladó ház Sülysáp, Tápiósüly

  • 83 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 066 m² telek

  • Eladó ház Sülysáp, Tápiósüly

  • 83m²


Ár:

42 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Eladó családi ház Sülysápon

Sülysápon, csendes, jól megközelíthető helyen eladó egy 2066 m²-es telken fekvő családi ház. A 83,4 m²-es, vegyes falazatú ingatlanhoz tartozik egy 13 m²-es nyárikonyha pincével és egy közel 14 m²-es garázs is, amely számos lehetőséget kínál az új tulajdonos számára.

Főbb jellemzők:
- Az ingatlan villamos hálózata teljesen újra lett húzva 2022 májusában, beleértve a pincét is. Az áram kapacitás 3x16 amperre lett bővítve, új villanyóra szekrénnyel. Külön megszakító biztosítja a klíma telepítésének lehetőségét.
- A konyhában és a nyárikonyhában a vízvezeték rendszer teljesen új.
- Az ingatlan vadonatúj műanyag hőszigetelt nyílászárókkal van felszerelve, amelyek redőnyösek és szúnyoghálósak.
- A ház cserepes tetővel rendelkezik, valamint egy fúrt kút is megtalálható a telken, amely a kert gondozását könnyíti meg. A kúpcserék korszerűsítése megtörtént, mely során újra lettek rakva és tapasztva.
- Az előszoba fala újra lett glettelve és lefestve.
- A ház lábazata pedig akropentás újrakenést kapott.

Elhelyezkedés:
Az ingatlan közvetlen közelében (3 perc séta) található orvosi rendelő, Tesco, piac, gyógyszertár, önkormányzat, buszmegálló és vasútállomás, így minden fontos szolgáltatás könnyen elérhető.

Ez a családi ház ideális választás mindazok számára, akik csendes, de jól megközelíthető helyen szeretnének élni, és egy olyan ingatlant keresnek, amely már számos korszerűsítésen átesett, így azonnal költözhető állapotban van.
Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, vegye fel velem a kapcsolatot még ma, és tekintse meg személyesen ezt az egyedülálló ingatlant Sülysápon! Hitelügyintézésben is segítek!


Elhelyezkedés

Sülysáp, Tápiósüly, Szent Imre utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6688122


Fundamenta Ingatlan

Fundamenta Ingatlan

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Sülysáp, tápiósülyi (Szent Imre utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A családi házról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 066 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 42,9 millió Ft, négyzetméter ára 516 867 Ft, ami a sülysápi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Fekete Patrik Sándor referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6688122. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sülysáp, Tápiósüly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.