star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Putnok

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 068 m²

    telek

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó ház Putnok

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 068 m² telek

  • Eladó ház Putnok

  • 110m²


Ár:

14 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes
Melléképület
van

Az ingatlanról:

Szép állapotú 110 m2 családi ház ELADÓ Putnok kertvárosi részén!

BEMUTATÓ VIDEÓ ELÉRHETŐ AZ ALÁBBI LINKEN:
https://www.youtube.com/watch?v=98n3bbX9rjI

A beltér:

Jelenleg is lakható állapotú, a mai kor igényeinek megfelelően azonban már felújítást igényel. 3 egész szobával, és egy félszobával rendelkezik, külön fürdőszobával és WC-vel, külön étkezővel és konyhával, jó elrendezéssel.

Klasszikus kockaház, annak megfelelő adottságokkal, a föld szintjétől kiemelt lakótérrel - így nem vizesednek fel a falak -, viszonylag nagy, lakható méretű szobákkal, egyedi, praktikus belső elrendezéssel, mely igény szerint könnyen át is alakítható. A berendezési tárgyak a vételár részét képezik!

Fűtéséről gázkazán és vegyes tüzeléses kazán gondoskodik. A melegvizet villanybojler állítja elő. 3 fázis van bekötve, (3x16 Amper) mivel korábban a lakók nagyobb áramigényű gépekkel dolgoztak.
A ház folytatásában nyárikonyha, garázs, műhely és állattartásra is alkalmas helyiségek is helyet kaptak, valamint egy mai ember szemével is normális méretű kert.

A környékről:

Az ingatlan Putnok kertvárosi részén helyezkedik el, kulturált, normális környéken, a sportcsarnok közelében.

Amennyiben már el is képzelte benne álmai otthonát, csak hívjon bátran és nézzük meg együtt élőben is, ahol minden felmerülő kérdésére választ kaphat!


Elhelyezkedés

Putnok, Thomori Pál út 22


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6688958


Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter

Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6688958

Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter

Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó putnoki (Thomori Pál út 22) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 068 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 135 455 Ft, ami a putnoki átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schneider István referens az Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6688958. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Putnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.