star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 137 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 868 m²

    telek

Vételár:

96 millió Ft

Eladó ház Pécs 1. kép

Eladó ház Pécs

  • 137 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 868 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 137m²


Ár:

96 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1954
Szintek
2
Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Légkondícionáló
van
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Kilátás
Udvari
Belmagasság
3m alatt
Erkély, terasz mérete
20 m²

Az ingatlanról:

Közvetlenül a Mecsekerdő szélén, saját erdőrésszel, csendes utcában a természet lágy ölén, ugyanakkor Pécs belvárosától autóval 10, tömegközlekedéssel 15 percre eladó családi házunk, melyben ősfás, virágos környezetben felneveltük gyerekeinket.

Az 1868 nm2-es telken álló ház alapterülete 136,71 nm2, ami mellett egy 29,88 nm2-es melléképület található, a kettő között egy 20 nm2-es lebetonozott terasz helyezkedik el. A ház 1954-ben épült és 2011-ben gépészetileg teljes felújításon esett át és építési engedély, valamint komplett kivitelezési terv van a tetőtér beépítésére, amihez statikailag is meg lett erősítve. Ugyanakkor mivel az elmúlt tíz évben nem pázsitot neveltünk, hanem gyerekeket, így esztétikailag szükséges némi felújítás. A nyílászárók nagy részét már kicseréltük modern, hőszigetelő megfelelőjükre, de van még néhány ablak, ami további cserére szorul, ezekkel már nem volt türelmünk vacakolni.

Az ingatlantól 200 méteres körzeten belül erdei öko-óvoda, buszmegálló és két kisközért is található illetve egy posta. 

A telek mérete miatt a beépíthetőség lehetővé teszi annak másik felében egy további, akár 300 nm2 alapterületű ház felépítését. A nagy terület végén közvetlenül egy saját véderdő terület is jár az ingatlanhoz, amely lehetővé teszi a fűtéshez a fakitermelést. Mi ezt nem használtuk, de két kémény is van kiépítve, ha valaki szeretne fával is fűteni.

A csodálatos környezetben álló családi házban semmi külső zaj nem zavarja az ideális gyereknevelést, már ha valakit nem zavar a madárcsicsergés, a mókuskaparászás, a sündisznóröfögés, az őzkacaj, vagy párzási időszakban a szarvasbőgés. Az utcába a lakókon kívül hetente kétszer a kukásautó hajt be és délutánonként a postás teker be robogójával, illetve nagy ritkán egy-egy eltévedt kiránduló. 

Az ingatlan az eszményi élethelyzeten túl zombiapokalipszis-biztos, hiszen az említett saját erdőn kívül forrásvíz minőségű ivóvizet rejtő 20 méter mély fúrt kúttal, diófákkal és kiváló minőségű termőtalajjal rendelkezik a méreténél fogva pedig alkalmas háztáji állatok mellett, akár lovak vagy tehenek tartására is. 

A házban négy egymástól független fűtésrendszer biztosítja, hogy a karácsonyi vacsoránál se fagyjon le az ember bajusza. A hálószobákat kedvezményes H-tarifás órára kötött légkondik fűtik, a konyhában a fürdőben és az előszobában akár villannyal, akár gázzal is üzemeltethető padlófűtés van, és emellett minden helyiségben van radiátor, amely szintén üzemelhet árammal, vagy akár földgázzal. A fafűtésről pedig már beszéltünk eleget, ehhez csupán egy kazánt kell vásárolni. Illetve megjegyeznénk, hogy a gáz be van vezetve, de a gázárak láttán kidülledt szemünk miatt inkább elvitettük az órát a viharba.

Mivel a szívünknek oly' kedves otthonunk külföldre költözés miatt vált eladóvá, így igény szerint egy rakat cuccot adunk hozzá a fűnyírótól, a kisbaltán át a grillsütőig, vagy mondjuk a trambulinig, de ennek felsorolásától most inkább helyhiány miatt eltekintenék.

Ha úgy érzed megtaláltad az álmait otthonát, akkor az azért lehet, mert így is van, ha belevágnál a kalandba az ingatlan ára 96millió Ft, barátságos emberek vagyunk és szeretünk beszélgetni, de ha nagyságrendeket szeretnél alkudni akkor inkább ne vesztegesd az idődet. 

Képeket és egyéb adatokat az ingatlanról a julistyle@gmail.com e-mail címen tudsz még kérni.


Elhelyezkedés

7628, Pécs, Kinizsi utca 5


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: 6691872


+36 30

Ingatlannet kód: 6691872


Az általad megtekintett eladó pécsi (Kinizsi utca 5) családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). Az épület alapterülete: 137 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 868 m². További jellemzői: az építés éve 1954, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 96 millió Ft, négyzetméter ára 700 730 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 27%-kal magasabb. Az ingatlant Radnai Balazs hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6691872. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.