star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Pécs

  • 175 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 580 m²

    telek

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó ház Pécs

  • 175 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 580 m² telek

  • Eladó ház Pécs

  • 175m²


Ár:

109 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1990
Szintek
2
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
2 garázs

Az ingatlanról:

❗️Pécs kedvelt és egyre népszerűbb részén a Havihegy lábánál, eladó egy igényesen és ízlésesen kialakított önálló, 175 m2, duplakomfortos, kétszintes belső, 4 hálószobás családi ház 580 m2 kerttel, dupla garázzsal (45 m2), illetve egy utcafrontról megközelíthető, garázs méretű tárolóval (15 m2).

✅Az épület a 2000 - es évek elején a teherhordó falak síkjáig vissza lett bontva, amikor is a ház új vasbeton födémet és új tetőszerkezetet kapott.

✅A ház kívülről 7 centiméter vastagon teljes egészében hőszigetelt.

✅2018 - ban a mostani tulajdonos teljesen új villamos hálózatot épített ki az egész házban és a garázsban is. Wifire csatlakoztatható új Ariston kazán került beépítésre. Külön mobil termosztáttal állítható a padlófűtés és a fűtőtestek is. A gépészeti tér (11 m2) a ház alagsorában található.

✅Az adott ingatlan alsó szintjén egy előszoba, tágas, világos nappali, konyha-étkező, egy hálószoba, fürdőszoba, külön illemhelyiség található.

✅Az emeletre vezető lépcsőt szegélyező korlát dió, a lépcsőfokok tölgyfából készültek, a kettőt patinás kovácsoltvas korlát köti össze.

✅A ház emeleti részén jelenleg 3 hálószoba és egy fürdőszoba került kialakításra.

✅A szobák között lévő óriási közlekedő tér lehetőséget ad további szoba / szobák kialakítására. Itt a felső szinten a burkolat és a fűtőtestek nem kerültek felszerelésre és beépítésre, ezek a jövőbeni tulajdonos igényei szerint alakíthatók. Nyílászárók itt nem kerültek cserére, de hibátlanul működnek, egy kisebb renoválással újjá varázsolhatók. A felső szinten található egy kisebb francia erkély is.

✅Keleti és nyugati tájolású, de minden égtáj felé nyílnak nyílászárók, így napsütéses időben valósággal betölti a napfény.

✅A halvány türkiz színű, szintén egyedi és stílusos fa nyílászárók 3 réteg üveggel ellátottak, mindegyik szélesített tokszerkezettel rendelkezik.

✅A konyha egész munkafelülete tölgyből készült, csakúgy, mint a konyhában található beépített pult.
A földszinten padlófűtés és fűtőtestek biztosítják a meleget, ezen kívül található egy hangulatos kandalló is a nappaliban.

✅A kültéri burkolat és a bejárati kapu egyaránt akác pallókból készültek. A garázskapu egyedi, színre fújt, dupla széles motoros Hörmann kapu.

✅Az ingatlant szegélyező támfal és a garázs előtt a közelmúltban új járdát alakitatott ki a tulajdonos.
A ház mögötti terület, ami a házból egy hátsó ajtón is megközelíthető, kitűnő grillezésre, családi piknikre. A mostani tulajdonos, eladás előtt, szeretne még egy masszív fa kerítést is felhúzni a hátsó kertben a teljes privát szféra megőrzésére.

✅A garázs födém szintén nemrég kapott új víz szigetelő réteget.

✅Iskola, óvoda, boltok, tömegközlekedés pár perc gyalog. A belváros és a Tettye, autóval vagy gyalogosan is kényelmesen elérhető.

✅Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető.

✅A képeken látott beépített bútorok, csillárok, függönyök, étkező asztal és a székek, valamint a konyhában lévő székek a vételár részét képezik.


Elhelyezkedés

Pécs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6648083


+36 30

Ingatlannet kód: NET6648083


Az általad megtekintett eladó pécsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 175 m², míg a hozzá tartozó teleké 580 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: 2 garázs. A családi ház ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 628 000 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 18%-kal magasabb. Az ingatlant Méhes Anita referens a VR360 Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648083. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.