star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 595 m²

    telek

Vételár:

69,99 millió Ft

Eladó ház Miskolc

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 595 m² telek

  • Eladó ház Miskolc

  • 85m²


Ár:

69 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1958
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

Eladó Miskolcon,a Hejőparkban egy jó állapotú családi ház. A 85 m2 alapterületű,téglából és kőből épült ingatlan jelenlegi kialakításában 3 szobát,konyhát,előszobát,fürdőszobát,mosókonyhát,WC-t,és folyosót tartalmaz. a födém vasbeton,igy lehetőség van a tetőtér beépítésére is,az ablakok kialakítása megtörtént. 2006-ban történt felújítása során cserélték a villany és vízvezetékeket,hőszigetelt ablakokat,redőnyöket, és szigetelést kapott.  A tető is megújúlt, Bramac cserép héjazattal. Az összes beltéri ajtó gondozásmentes műanyag. Fűtése gázcirkó,a melegvizet gázbojler szolgáltatja.A szigetelésnek köszönhetően alacsony a fűtési költsége, 14.000 Ft havonta. A tulajdonosok a 3 szobába,és a konyhába klímát szereltek fel,igy nyáron kellemesen hűvös,az átmeneti időszakban pedig gazdaságosan fűthető. A tetőtérbe külső lépcsőn keresztül lehet feljutni,igy akár két generáció együttélésére is alkalmas. részben alápincézett,itt kapott helyet a házi vízmű is,tetszés szerint használható akár ez,akár a vezetékes víz is. Az udvar jelentős része térkövezett. Egy 40 m2 alapterületű,szerelőaknával ellátott garázs,és egy szerszámos műhely is helyet kapott az 595 m2 alapterületű telken. Az ingatlan tehermentes,gyorsan birtokba vehető. Az árban ésszerű keretek között rugalmasak vagyunk.

 

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.
Felújítva: 2006.


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6695107


+36 70

Ingatlannet kód: NET6695107


Az általad megtekintett eladó miskolci családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 595 m². További jellemzői: az építés éve 1958, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 69,99 millió Ft, négyzetméter ára 823 412 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Kardos Gyöngyi hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6695107. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.