star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Vologda

  • 250 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 868 m²

    telek

Vételár:

99 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Vologda

  • 250 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 868 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Vologda

  • 250m²


Ár:

99 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Szintek
5
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Miskolc keresett helyén lehet tulajdonosa egy öt szobás, panorámás, akár TÖBBGENERÁCIÓS, DUPLAKOMFORTOS, ÖT ELTOLT SZINTES, nappali - konyhás, felújított – korszerűsített, családi sorháznak.

Az 1980-as évben téglából épült ingatlan fűtését gázkazán, melegvíz-ellátását Bosch típusú villanybojler biztosítja. A gáz havi átalánydíja 25.000 Ft/hó. Az ingatlan 5 különnyíló szobából, konyha-nappaliból, gardróbból, 3 fürdőszobából + WC-ból, pincéből, tárolókból, közlekedőkből áll. Továbbá garázsból, mely vállalkozás céljára is alkalmas, az ingatlan jó paraméterei, elhelyezkedésének köszönhetően.

A beltér:

Az ingatlan nyílászárói hőszigeteltek, fa/műanyag. A szobák laminált lappal, minőségi linóleummal burkoltak, falaik festettek, részben, egy szobában tapétázott. A többi helyiség járólappal burkolt. Az ingatlan korszerűsítése és esztétikai felújítása megtörtént.

HELYISÉGLISTA: m²
PINCE SZINT:
Kazánház: 16
Tároló: 8
Tároló: 6
ÖSSZESEN: 30

FÖLDSZINT
Szélfogó: 8
Garázs: 18
ÖSSZESEN: 26

I. SZINT
Nappali + konyha: 12 + 8
Fürdőszoba + WC: 2
ÖSSZESEN: 22

II. SZINT
Szoba 24
Erkély: 5
ÖSSZESEN: 29

III. SZINT
Szoba: 12
Fürdőszoba + WC: 6
ÖSSZESEN: 18

IV. SZINT
Szoba: 30
Gardrób: 5
ÖSSZESEN: 35

V. SZINT
Szoba: 12
Fürdőszoba + WC: 6
ÖSSZESEN: 18

TETŐTÉR
Szoba: 16


Garázs: 18

Közlekedő: összesen 6 m², lépcsőház összesen: 14 m²

A környékről:

Az ingatlan közvetlen kertkapcsolatos, melyből kifolyólag háziállatok tartására is alkalmas.

A lakóház alaprajzi elrendezése, anyaghasználata, kialakítása az eredeti funkció használatra alkalmas, kialakítása az építési korra jellemző.

A telek leírása:
A telek mérete a környezetében kialakult telek méretekhez hasonló, sík felszínű, osztatlan közös tulajdon: 40/200 Összesen 868 m² alapterületű, téglalap alakú, bekerített.

Parkolás közterületen nem díjmentes, azonban az ingatlan garázzsal rendelkezik.

Az ingatlan méretéből és kialakításából adódóan kiválóan alkalmas vállalkozás céljára is. Lehet akár kettő –lakóingatlan és üzlet az egyben. Az ingatlan jellege, lokalizációja és kedvező, jó elosztása, méreteiből adódóan megfelelő számos tevékenység végzésére. Mint pl.: turizmus, vendéglátás, logisztikai cél, különféle iroda és üzlethelyiség létesítésére. Kiváló lehetőség azok számára, akik szeretik a folyókkal, tavakkal szegélyező vidéket. Remek nyaraló, vendégház, vagy a Miskolctapolcai egyetem közelségére tekintettel, bérelhető ház is kialakítható belőle. Megvalósításuknak csak a képzelet szab határt. Lakóingatlanként funkcionálva is remek élettér áll rendelkezésére akár két generáció vagy többgyermekes családok számára. A különnyíló szobáknak köszönhetően mindenkinek lehetősége van az elvonulásra, elmélkedésre, meditálásra, még a tágas nappali meghitt családi események kényelmes színtere lehet.

Az épülethez tartozik egy hátsóterasz, mely 10 m² és egy erkély ami 5 m². A zöldövezeti kert, grillterasz lehetőséget nyújt a békés elvonuláshoz, olvasáshoz vagy pl. kerti partik lebonyolításához. Az ingatlan lokalizációja kiváló. A belváros, tömegközlekedés néhány perces sétával elérhető. Remek infrastruktúrával rendelkezik. Közvetlen közelében találhatóak oktatási intézmények, óvoda, számos nagy és kis élelmiszerboltok, gyógyszertárak, orvosi rendelők, felújított játszótér, éttermek, szállodák.

Az ingatlan per, teher és igénymentes.

Összességében elmondható, hogy az ingatlan településen belüli elhelyezkedése kedvező. A szerkezete és a kialakítása, műszaki állapota korának megfelelő.

Irányár: 99.000.000 Ft

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.

Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó AGRO-AGLIO Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.


Elhelyezkedés

Miskolc, Vologda


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6687396


Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter

Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6687396

Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter

Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Miskolc, vologdai sorház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A sorházról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 868 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A sorház ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 396 000 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 10%-kal magasabb. Az ingatlant Orosz Bernadett referens az Immo1 Miskolc - Tolnai Szilveszter irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6687396. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Vologda ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.