star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Miskolc, Szirma

  • 148 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 581 m²

    telek

Vételár:

65,9 millió Ft

Eladó ház Miskolc, Szirma

  • 148 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 581 m² telek

  • Eladó ház Miskolc, Szirma

  • 148m²


Ár:

65 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Miskolc Szirma városrész csendes részén, egy téglaépítésű részben szigetelt homlokzatú 148 m2 alapterületű 5 szobás, felújított családi ház eladó!

Helyiséglista: 1. lakrész: előszoba, 2 db szoba, amerikai konyhás nappali, gardróbszoba, fürdőszoba és wc!
2. lakrész: előszoba, 2 db szoba, gardróbszoba, konyha, fürdőszoba és wc!

Az ingatlan ablakai új műanyag szerkezetűek redőnnyel ellátottak, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági! A villamos hálózat cserélve lett! Fűtése gáz és vegyestüzelésű kazánnal megoldott, a hőleadás radiátorokkal történik! A szobák külön nyílnak, laminált lappal borítottak falaik festettek! A többi helyiség járólappal burkolt! Gardróbszobák ki lettek alakítva! A fürdőszobák is teljesen felújítottak, a vízvezetékek cseréje megtörtént!
A családi ház 2 különálló lakrésszel rendelkezik, így 2 család számára is alkalmas! Az első lakrész 83 m2- es benne előszoba, amerikai konyhás nappali, 2db szoba, gardróbszoba, fürdőszoba és wc kapott helyet Fedett terasz is a része!
A második lakrész 6 éve épült, homlokzata szigeteléssel fedett, 65 m2- es, ami előszobát, 2db szobát, gardróbszobát, konyhát (amibe egyedi konyhabútor került beszerelésre), fürdőszobát és wc helyiséget foglal magába!
A telek 581 m2 területű, sík és összközműves! A telken egy dupla állásos garázs és kazánház található meg! Az ingatlan előkertes, parkolni a ház előtt, az udvarban és a garázsban lehetséges!
Az utca csendes, nyugodt!
Közelben megtalálható bolt, buszmegálló!
A ház tehermentes!

AZ ÁR ALKUKÉPES!


Elhelyezkedés

Miskolc, Szirma


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6685272


+36 70

Ingatlannet kód: NET6685272


Az általad megtekintett eladó Miskolc, szirmai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 148 m², míg a hozzá tartozó teleké 581 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 65,9 millió Ft, négyzetméter ára 445 270 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Ádám Tímea referens a GAMMA Ingatlan Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6685272. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc, Szirma ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.