star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Mezőtúr, Kertváros

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 679 m²

    telek

Vételár:

12,1 millió Ft

Eladó ház Mezőtúr, Kertváros 1. kép

Eladó ház Mezőtúr, Kertváros

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 679 m² telek

  • Eladó ház Mezőtúr, Kertváros

  • 80m²


Ár:

12 100 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1989
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
elektromos
Parkolás
udvarban
Melléképület
van
Bútorozott
Megegyezés szerint
Költözhető
Megegyezés szerint
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Kertbe néző
Erkély, terasz mérete
8 m²

Az ingatlanról:

Mezőtúr csendes kertvárosi részében központhoz közel sürgősen eladó egy felújítandó családi ház. Alapterülete 80nm, telek 679nm. Az épületben 3 szoba, konyha, spájz, tároló található, az utcafronti szobák délnyugati tájolásúak. Víz, Áram (N+É), Csatorna házon belül, gáz óraszekrényig telken belül). Melegvízet bojler biztosítja. Fűtése helységenként elektromos radiátorral történt. Tetőtere igény szerint beépíthető, részben jelenleg is használt. Tetőtér jelenlegi alaprajza 1 nappali, 1 szoba, 2 félszoba és fürdőszoba, megközelítése belső lépcsőházból, beépítéssel az ingatlan alapterülete nettó 115nm. A két szint teljesen különállóan is megközelíthető. Kíváló felújítási alap az  otthonfelújítási támogatás igényléséhez.Alsó szinten a felújítás már érintett két nyílászárót és a beépített konyha kialakítását, a felújítás alatt lévő fürdőszoba vízrendszerét. Kazánház, garázs és ól melléképületekkel. A beépített konyha és berendezései a vételár részét képezik a nappali és szoba bútorzattal együtt. Az ár irányár, kp esetén jelentősebb alku szóba jöhet, az eladás sürgős. Képeket e-mailben szívesen küldök, vagy egyéb portálokon megtekinthetőek Tisztelettel várom hívását, ajánlatát.

 


Helyiségek

Kamra
2m²
Konyha
7m²
Fürdőszoba
6m²
Szoba
16m²
Szoba
17m²
Nappali
12m²

Elhelyezkedés

5400, Mezőtúr, Kertváros, Rozmaring utca 40


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: 6696859


+36 70

Ingatlannet kód: 6696859


Az általad megtekintett eladó Mezőtúr, kertvárosi (Rozmaring utca 40) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 679 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 12,1 millió Ft, négyzetméter ára 151 250 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyetván Tamás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6696859. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.