star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kunszentmárton

  • 85 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 690 m²

    telek

Vételár:

12,9 millió Ft

Eladó ház Kunszentmárton

  • 85 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 690 m² telek

  • Eladó ház Kunszentmárton

  • 85m²


Ár:

12 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1974
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
vályog
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Kunszentmártoni CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Kunszentmártonban lévő 3 szobás, kertes családi házat!A kunszentmártoni családi ház főbb jellemzői:- a telek nagysága 690 m2- a nettó alapterület 85 m2- az ingatlan egy csendes utcában helyezkedik el- 1974-ben épült vályogból, a tetőfedés anyaga cserép - az ingatlan külső-belső felújítást igényel - az épületben kialakításra került: terasz, folyosó, konyha, 3 szoba, kamra, fürdőszoba, illemhelyiség- az ingatlan közművei: víz, villany, szennyvízcsatorna, gáz ki lett kötve, de újra beköthető- a házban jelen pillanatban csak áramról lehetne fűteni - a nyílászárók fából készültek- a házhoz tartozik még melléképület, melyben található kazánház, garázs, tárolók, ólak - többféle termő gyümölcsfák is ékesítik a kertet- autóval 3 percre található iskola, óvoda, élelmiszer üzletek, posta, gyógyszertárAmennyiben az 183800259-es számú eladó kunszentmártoni családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!


Helyiségek

Wc
0.8m²
Fürdőszoba
5.2m²
Kamra
8m²
Konyha
10m²
Szoba
11.2m²
Szoba
20.5m²
Szoba
20m²
Közlekedő
9.6m²

Elhelyezkedés

Kunszentmárton


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6700913


CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6700913

CasaNetWork Kunszentmárton

CasaNetWork Kunszentmárton

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kunszentmártoni családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 690 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fal építési anyaga vályog. A családi ház ára 12,9 millió Ft, négyzetméter ára 151 765 Ft, ami a kunszentmártoni átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Drégelyvári Árpád referens a CasaNetWork Kunszentmárton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6700913. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kunszentmárton ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.