star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kővágószőlős

  • 140 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 433 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Kővágószőlős

  • 140 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 433 m² telek

  • Eladó ház Kővágószőlős

  • 140m²


Ár:

65 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Eladó szeretetteljes otthon Kővágószőlősön, a Mecsek lábánál! Álmodozik egy nyugodt, természetközeli életmódról? Kővágószőlősön, a Mecsek gyönyörű, vadregényes környezetében, mindössze 10 km-re Pécstől, most eladó egy 140 m²-es, felújított családi ház, amely minden igényt kielégít!A ház hangulatos belső terekkel rendelkezik: 3 kényelmes szoba, egy tágas nappali, konyha és fürdőszoba található benne, összesen 100 m²-en. A házhoz tartozik egy különálló, kb. 40 m²-es rész, amely minimális ráfordítással garzonlakássá alakítható. Ez a kis lakrész akár a főépületből, akár külön bejáraton keresztül is megközelíthető, így tökéletes lehet vendégek fogadására vagy családtagoknak.Az ingatlan korszerűsítésére az elmúlt években nagy gondot fordítottak: a tető 2017-ben teljesen kicserélésre került, a nyílászárók fa keretet kaptak, 2022-ben pedig napelemek kerültek felszerelésre. A fűtésről villanykazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, és a villanyvezetékeket, valamint a villanyórát is cserélték.A házhoz két hangulatos terasz tartozik, az egyik teraszon egy grillezőkemence is helyet kapott, amely ideális baráti összejövetelekhez és családi grillezésekhez. A ház alápincézett, 60 m²-es pincéjében több helyiség található, itt kapott helyet a vegyes tüzelésű kazán is. Ezen kívül garázs és további tárolók is rendelkezésre állnak.A 1400 m²-es telek részben parkosított, nagy fenyőfák nyújtanak árnyékot a forró nyári napokon, a telek másik részén pedig gyümölcsfák és magaságyásos konyhakert található, ami tökéletes lehetőséget nyújt a saját termésű gyümölcsök és zöldségek termesztésére. Az öntözést egy körülbelül 2 m³-es szilárd csapadékgyűjtő biztosítja.A közlekedés is kiváló: a távolsági buszjáratok délutántól estig óránként közlekednek, a buszmegálló pedig mindössze 5 perc sétára van. Az utca végében posta és két bolt található, és a településen iskola, óvoda, orvosi rendelő és fogorvosi rendelő is elérhető.Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy megtalálja álmai otthonát Kővágószőlősön, a természet szívében! Érdeklődjön most!

65000000 Ft

Referencia szám: HZ076898-IN


Elhelyezkedés

Kővágószőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6703264


Szentgyörgyvölgyi József

Szentgyörgyvölgyi József

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pécs, Kincses út

Pécs, Kincses út

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


64 000 000 Ft

7673, Kővágószőlős, Rákóczi út 30/B

  • Szobák: 4
  • Alapterület: 180m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6703264

Szentgyörgyvölgyi József

Szentgyörgyvölgyi József

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Pécs, Kincses út

Pécs, Kincses út

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kővágószőlősi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 433 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 464 286 Ft, ami a kővágószőlősi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Szentgyörgyvölgyi József referens a Pécs, Kincses út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6703264. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kővágószőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.