star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Komárom

  • 238 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 633 m²

    telek

Vételár:

51,3 millió Ft

Eladó ház Komárom

  • 238 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 633 m² telek

  • Eladó ház Komárom

  • 238m²


Ár:

51 300 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
3
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

STABIL HÁZ – JÓ ELOSZTÁSÚ LAKÓTÉR – SOK LEHETŐSÉG, RUGALMAS BIRTOKBAADÁS!

Stabil családi otthon Komárom szívében – Kényelmes lakótér, számtalan lehetőség!

Fedezze fel ezt a békés, családbarát otthont Komárom csendes Fok utcájában! Egy olyan ingatlan, amely tágas tereivel és sokoldalú lehetőségeivel tökéletes választás minden generáció számára.

Miért lehet ez az Ön álomotthona?
Tágas telek (633 m²): Füvesített kert, kis játszótér a gyerekeknek, fúrt kút a gondtalan öntözéshez, és még duplagarázs alap is készen áll az Ön további terveihez.
Parkolási megoldások: A 2 autó számára kialakított parkoló mellett, fedett kocsibeálló és téglaépítésű garázs is rendelkezésre áll – itt bőven van hely az egész család számára!
Kényelem és biztonság: Az elektromos kapuval ellátott, fémszerkezetű és tégla utcafronti kerítés maximális biztonságot nyújt.
Stílusos és praktikus lakótér
Az 1985-ben épült, stabil falazatú ház földszinttel és emelettel rendelkezik, összesen 208 m²-en. A lakótérben található előtér, 3 tágas szoba, fürdőszoba és konyha – minden, ami egy kényelmes otthonhoz szükséges.

Tökéletes hely vállalkozásra is: A földszinti 104 m²-es rész, amely jelenleg edzőteremként funkcionál, akár vállalkozási célra is ideális, külön bejárattal és vizesblokkal ellátva.
Modernizált otthon: Az elmúlt évek során az ingatlan folyamatosan újult meg, beleértve a villanyvezetékek, radiátorok, műanyag ablakok és a fűtési rendszer korszerűsítését is.
Különleges extrák: Melléképület és hobbi szoba
A házhoz egy szigetelt, újabb építésű melléképület is tartozik, amely hobbi szobaként szolgált, de most bármilyen célra használható – legyen az egy műhely, iroda vagy akár vendégszoba.

Miért ideális választás Önnek?
Felújított konyha (2022) – modern, tágas, világos
Új vegyestüzelésű kazán (2023) – gondoskodik a fűtésről a hideg téli hónapokban
Rugalmas birtokbaadás – az ingatlan azonnal költözhető
Ez a sokoldalú és otthonos ház tökéletes választás azoknak, akik egy tágas, stabil alapokon álló otthont keresnek, amely rengeteg lehetőséget kínál az élet minden területén.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
Hívjon minket most, hogy Ön is megtapasztalhassa a ház nyújtotta kényelmet és lehetőségeket! Teljes körű ügyintézéssel segítjük az ingatlanvásárlás minden lépését. Ha hitelre van szüksége, díjmentesen segítünk megtalálni a legjobb ajánlatot 18 bank kínálatából.

Ez az ingatlan kizárólag a Dot-ing kínálatában érhető el!

Érdeklődjön: Nagy Edit – 06 30 6 226 317


Elhelyezkedés

Komárom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6684854


+36 30

Ingatlannet kód: NET6684854


Az általad megtekintett eladó komáromi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 238 m², míg a hozzá tartozó teleké 633 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 51,3 millió Ft, négyzetméter ára 215 546 Ft, ami a komáromi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagy Edit referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6684854. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Komárom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.