star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kiskőrös

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 101 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Kiskőrös

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 101 m² telek

  • Eladó ház Kiskőrös

  • 140m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4

Az ingatlanról:

🏡Kiskőrös kedvelt lakórészén, 80-as években épített, jó szerkezeti állapotú, 4 szobás, dupla komfortos családi ház eladó!
A beton alapra, tégla falazattal megépített lakóház igényesen karbantartott, bejárati ajtó és a nyílászárók többsége cserélt!

Földszinti részen helyet kapott egy tágas, nappaliként funkcionáló szoba, konyha, fürdőszoba, wc, közlekedő folyosó, a lakórészből is megközelíthető kazánház , tágas garázs. Közlekedőből nyíló impozáns, mészkővel burkolt lépcső vezet fel az emeleti részre. Itt kialakított 3 hálószoba, konyha ( jelenleg gardróbként használt), kamra, fürdőszoba, wc, tágas közlekedő. Földszinten található még egy tágas kamraként használt helyiség, ami a lakótérrel összenyitható!

Az ingatlan Kelet / Dél-keleti fekvésének, a sok ablaknak köszönhetően a lakótér egészére jellemző, hogy nagyon világos, reggeli, délelőtti órákban napsütéses! Az ingatlan falazat perlites vakolattal, födéme izolit szigeteléssel rendelkezik. Fűtése gáz és vegyestüzelésű kazánnal is megoldott.
Az ingatlan elosztása alkalmas nagy család kényelmes életterének kialakításához, kétrendbeni életvitelhez, esetleg kialakítható belőle több különálló lakás is!
2101nm telekterületén kertészkedéshez, kiváló fúrt kútról öntözhető termőterület áll rendelkezésre!

Amennyiben ön kertészkedés helyett beéri egy szépen kialakított díszkerttel akkor a telek többi részén a közelben élő társasház lakói számára akár bérbeadható garázssor is elhelyezhető.

Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető, gyorsan beköltözhető!
Nézze meg velem és alakítsa ki itt igazi otthonát!


Elhelyezkedés

Kiskőrös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6691495


+36 70

Ingatlannet kód: NET6691495


Az általad megtekintett eladó kiskőrösi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A családi házról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 101 m². A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 285 000 Ft, ami a kiskőrösi átlaghoz képest 28%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ba Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6691495. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.