star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kecskemét

  • 240 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 1 242 m²

    telek

Vételár:

290 millió Ft

Eladó ház Kecskemét

  • 240 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 1 242 m² telek

  • Eladó ház Kecskemét

  • 240m²


Ár:

290 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2002
Szintek
1
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkolóház
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Kizárólag irodánk kínálatában eladó Kecskemét „tüdejében” és egyben előkelő, modern, ’új villanegyedében’, a Vízmű domb erdejével határos lakóparkban, egy remek tájolású, kiváló minőségben és minden kényelmi funkcióval megépített LUXUSINGATLAN! A ház környezetében hasonló luxus ingatlanok épültek, így a leendő tulajdonos egy elit és biztonságos környéken élhet.

A 240 m2-es, tégla építésű családi ház 1100 m2-es, parkosított telken helyezkedik el. A ház belsejét a napfény árasztja el, amely a redőnyökkel felszerelt, hőszigetelt fa ablakokon át szűrődik be. A laminált padlóval ellátott szobák, a tömör fa konyhabútor és a beépített gépek egyesítik a funkcionalitást és az eleganciát. Két fürdőszoba, egy gardróbszoba beépített szekrényekkel, valamint egy bükkfa lépcső emeli a komfortérzetet. A biztonságot riasztó rendszer garantálja, míg a klíma a nyári hónapokban nyújt kellemes hűvösséget. Egy finn szauna és a wellness részleg a mindennapok luxusát hozza el otthonába. A 30 m2-es terasz, az automata öntözőrendszerrel fenntartott, szépen parkosított és térkövezett udvar, valamint a dupla garázs kínálta kényelem minőségi életstílust ígér az új tulajdonosoknak.

Az ingatlan azok számára tökéletes választás, akik a város zajától távol, de mégis kényelmes, magas színvonalú otthonra vágynak.


Elhelyezkedés

Kecskemét


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6678258


Duna House Kecskemét Petőfi Sándor u.1/A

Duna House Kecskemét Petőfi Sándor u.1/A

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6678258

Duna House Kecskemét Petőfi Sándor u.1/A

Duna House Kecskemét Petőfi Sándor u.1/A

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó kecskeméti családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 240 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 242 m². További jellemzői: az építés éve 2002, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkolóház. A családi ház ára 290 millió Ft, négyzetméter ára 1 208 333 Ft, ami a kecskeméti átlaghoz képest 45%-kal magasabb. Az ingatlant Godó László referens a Duna House Kecskemét Petőfi Sándor u.1/A irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6678258. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kecskemét ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.